In en Out Living
Image default
Beauty en verzorging

De voordelen van onze nieuwe Rittenkaart

Heb je zin in een schoonheidsbehandeling? Dan ben je bij schoonheidssalon Wehl aan het goede adres! Schoonheidssalon Wehl laat je compleet in de watten leggen door de schoonheidsspecialistes en geeft jou een ervaring om niet snel meer te vergeten. Bij schoonheidssalon Wehl kun je ook een rittenkaart aanschaffen, wanneer je van plan bent jezelf vaker even te belonen voor je harde werk of een stuk rust gunt. Deze rittenkaart blijft voor altijd geldig en er hangt dan ook geen einddatum aan vast. Hiermee kunnen de klanten altijd bij de schoonheidssalon terecht. 

Massages en gezichtsbehandelingen

Bij schoonheidssalon Wehl kun je voor meerdere dingen terecht. Zo kun je er een massage boeken waarbij je bindweefsel losgemaakt kan worden of door middel van bepaalde technieken je spieren weer een ontspannen gevoel geven. Schoonheidssalon Wehl doet daarnaast ook veel gezichtsbehandelingen, waar meerdere keuzes in te maken zijn. Zo kan je kiezen voor verschillende soorten peeling en word je door de schoonheidssalon goed geadviseerd over de beste keuze voor jouw huid. Ook is schoonheidssalon Wehl gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Je kunt bijvoorbeeld je wenkbrauwen laten zetten of een eyelinerstreepje permanent laten aanbrengen. 

Tanden bleke

Daarnaast kunnen de specialisten bij schoonheidssalon Wehl ook je tanden bleken. Daarin kun je kiezen uit de juiste kleur voor jouw gebit en word je ervan verzekerd dat je lang met de gebleekte tanden kunt doen. Er wordt een speciale laag op je tanden aangebracht waarmee je tanden langer de witte kleur zullen behouden. Schoonheidssalon Wehl raadt de klanten wel aan na de behandeling een week geen koffie te drinken, kerrie te eten of thee te nuttigen. Deze producten bevatten speciale stoffen die ervoor zorgen dat de tanden verkleuren. Over het algemeen raadt schoonheidssalon Wehl het niet aan deze producten niet te veel te gebruiken, om verkleuring van de tanden te voorkomen.