In en Out Living
Image default
Bedrijven

Buiten vergaderen

Waarom een buitenlocatie voor een vergadering? Het uitzicht en de omringende natuur op een buitenlocatie werkt rustgevend en inspirerend. U onderbreekt de dagelijkse sleur en kan even denken buiten de standaard kaders. Het is bewezen dat een brainstormsessie, teambuilding of vergadering meer oplevert wanneer deze in een inspirerende omgeving plaatsvindt. Buiten zijn er veel minder afleidingen, het vergaderen wordt direct productiever. Buiten vergaderen kan uw bedrijf dus veel opleveren en is een belangrijke activiteit om met uw collega’s te ondernemen.

Genieten van een buiten vergadering

Iedereen heeft ’s zomers wel eens een vergadering gehad in een krappe conferentieruimte. Veel mensen dicht op elkaar, geen frisse lucht en airco die de situatie niet beter maken. In uw pak plak  je vast aan die vervelende, oncomfortabele stoelen en ziet u de hele dag niets meer dan witte muren en vermoeide collega’s. Vreselijk en productiever wordt u er meestal ook niet van. Daarom bieden buitenlocaties wel inspirerende situaties. Comfortabele stoelen, lange tafels en een fijne plek in de natuur. U zit lekker op terras met uw collega’s in de schaduw van de parasol en kunt u focussen op uw vergadering.

Ook in de winter is een buitenvergadering geschikt. U kunt in een serre of veranda genieten van natuurlijk licht en een lekker stukje gebak met koffie. U heeft geen last van de hectiek van kantoor. Daarom zijn buiten vergaderingen stukken prettiger en meer inspirerend dan gewone vergaderingen.

Buiten vergaderen bij Hof de Brulle

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie om buiten te vergaderen in de frisse lucht? Bij Hof de Brulle op het Limburgse Heuvelland worden de beste besluiten genomen en komt iedereen tot zijn recht. Teamleden voelen zich gelijkwaardig en laten zichzelf zien. Bij Hof de Brulle is van alles mogelijk van een Lean Six Sigma vergadering tot samen schapen drijven of teambuilding. Tijdens het buiten vergaderen bij Hof van Brulle raak u gegarandeerd geïnspireerd.

Voordelen buiten vergaderen

Als er veel wordt vergadert in dezelfde setting, vervalt u al snel in een routine, verliest u inspiratie en verliest u de focus. Door de omgeving te veranderen kunt u de sleur gemakkelijker ontbreken. U denkt immers even niet aan kantoor, maar kan u focussen op de vergadering zelf. Daarnaast bevordert Hof de Brulle de samenwerking en vooral ook de focus op gezamenlijk doelen. Het voordeel van buiten vergaderen is dat de creativiteit stijgt. Bij wandelend vergaderen stijgt het creatieve denkvermogen zelfs gemiddeld 60 procent. Zeker op het grote perceel van de Brulle kunt u lekker de benen strekken. Genoeg reden dus om buiten te vergaderen bij Hof de Brulle.

https://hofdebrulle.nl/buiten-vergaderen/