In en Out Living
Image default
Beauty en verzorging

Waar moet je op letten bij een bath bucket?

Waar moet je op letten bij een bath bucket?

Een Bath Bucket is de oplossing voor mensen die geen bad in huis hebben. Deze buckets nemen weinig ruimte in beslag en je kunt ze ook meenemen als je binnenkort gaat verhuizen. Het formaat is het belangrijkste aandachtspunt. Zo heb je voor kinderen maar een bad nodig met 60 liter inhoud en voor volwassenen juist weer 200 liter. Het is dus goed om na te denken of je dit wel kunt betalen gezien de stijgende energieprijzen. Echter geeft het je wel ontspanning en op de lange termijn is het goedkoper als dat je naar een zwembad of sauna gaat iedere keer. 

Daarnaast kun je ook op het materiaal letten. Kies voor een duurzaam materiaal zodat hij niet tijdelijk gebruikt kan worden, maar juist langdurig. Het is ook handig als er een bakje bij zit voor de zeep. Deze wil je immers altijd bij de hand hebben en niet op de grond hoeven zetten. Veel mensen ontspannen zo diep in een bad dat ze dan de zeep omstoten als ze uit bad willen stappen. Ook is de afvoerslang een punt van aandacht. Je wil immers geen tientallen minuten hoeven te wachten voordat het bad eindelijk leeg is. Ook hierbij ga je voor kwaliteit, want als hij onder druk komt te staan en barst dan staat heel je badkamer onder water.

Een paar extra tips van onze redactie

Bij 5top raden wij het aan om een bad te nemen van 200 Liter. Hier kun je 2 kinderen tegelijkertijd inzetten, maar ook 1 volwassenen. Het is dus voor het hele gezin te gebruiken. Daarnaast is de kleur natuurlijk ook belangrijk. Dit item moet immers binnen de stijl van je badkamer passen. Ook is het handig als je een hoofdkussentje erbij neemt. Zo zorg je ervoor dat je lekker achterover kunt hangen.

Titel

Tekst