In en Out Living
Image default
Kinderen

Wees er vroeg bij

Als je op zoek bent naar mooie babykleding voor jongens dan zit je hier helemaal goed. Als je zwanger bent van een jongetje ben je waarschijnlijk meteen kleding gaan kopen toen je het wist, maar wat heb je nu echt nodig? In de eerste weken heb je al heel wat kledingstukken nodig. Het is handig als je dit al voor je bevalling in huis hebt, want zodra de kleine er is heb je echt geen zin en energie om weer de winkel in te gaan. In een uiterst geval kan je natuurlijk online bestellen, maar de meeste mensen onder ons gaan het liefst fysiek een winkel in.

Handig om te weten

In de eerste weken groeit je kindje zo uit de babykleding voor jongens. Dat is logisch en alleen maar goed, een pasgeboren baby groeit nou eenmaal als kool. Het is dus handig om de kledingstukken in verschillende maten te hebben. Je weet immers ook niet hoe groot je baby is als hij geboren wordt. Als hij bijvoorbeeld een paar weken te vroeg is, dan heb je toch echt een maatje 44 nodig misschien. De standaard maten voor een pasgeboren kindje liggen tussen de 50 en 56. Het is erg belangrijk om genoeg mutsjes in huis te hebben. Een baby moet namelijk de hele dag door een mutsje op zijn hoofd.

Genoeg op voorraad

Dit zorgt ervoor dat hij de warmte beter kan vasthouden. Het is uiterst belangrijk dat ze het niet te koud krijgen. Ook moet je voldoende shirtjes hebben. Het komt vaak voor dat een baby regelmatig spuugt. Om je wasmachine geen overuren te laten draaien is het daarom slim om genoeg shirtjes in de kast te hebben liggen zodat je hem zo kan omkleden na een ongelukje. Bij ons vind je de leukste babykleding voor jongens in allerlei soorten en maten. Alles wat je nodig hebt voor in de eerste weken is bij ons te vinden. Wij helpen je graag met het vinden van jouw smaak.