In en Out Living
Image default
Kinderen

Babykleren nodig?

Is er een baby opkomst en moet je nog eigenlijk beginnen met het kopen van babykleding? Dat is eigenlijk niet zo gek hoor, want waarschijnlijk krijg je ook zat kleren van iedereen die jullie willen verwennen met de kleine die opkomst is. Maar er is vast ook een site kinderkleding waar je genoeg in één keer kan kopen. En vast zal je dan nog met genoeg kleren thuiskomen. 

Een boxpakje

Heb je nog een boxpakje nodig? Dan is een Quapi boxpakje misschien wel het boxpakje die je wilt hebben voor de kleine! Misschien zou je het nog eens stiekem kunnen seinen en wie weet krijg je dat wel cadeau wanneer de kleine geboren is. Maar Quapi is een eigentijds kinderkleding merk van Hollandse bodem. Het merk werd in 2010 opgericht en de oprichter van Quapi wilde graag leuke kinderkleding ontwerpen waarin kinderen en niet alleen hip uitzien, maar waar ze zich in ook nog eens lekker voelen en waarin ze goed kunnen bewegen. Dat laatste is misschien nog wel het belangrijkste, want kinderen zijn nou eenmaal nog zo speels en beweeglijk op zo’n jonge leeftijd en daarom is het fijn als ze lekkere beweeglijke kleding aanhebben. 

 

Een leuke weetje is misschien dat de naam Quapi wordt afgeleid van het Spaanse woord ‘knapperd’. Nu klinkt het uiteraard vrij logisch waarom het merk alle kinderen in trendy kleding wilt laten stralen. Naast normale kleding bieden ze ook Quapi newborn aan, Quapi baby en Quapi kinderkleding. 

Het merk Name It

Je zal vast denken, maar ik heb nog nooit van quapi gehoord en dus weet ik niet of het nou echt goede kleding is om te bestellen voor de kinderen en je wilt je vast gewoon vasthouden aan wat bekende merken die je al vaker voorbij het horen komen. Een van die merken is Name It en dat is ook zeker gewoon een leuk merk waar je een leuk Name It shirt zou kunnen kopen voor de kleine. 

 

Bij Name It ontwerpen ze namelijk mooie en betaalbare kinderkleding voor kinderen die weten wat ze willen. Name It creëert trendy ontwerpen met een sterke focus op denim en altijd met comfort, veiligheid en kwaliteit in het achterhoofd. Zo probeert Name It altijd hun uiterste best te doen om de juiste stijl op het juiste moment tegen de juiste prijs aan te bieden. 

 

Name It wordt ook geïnspireerd door de directheid van de kinderen zelf en bekijken de wereld door hun ogen. De creativiteit van de kleren van Name It zit geworteld in de spontaniteit, oprechtheid en de directheid van de kinderen. En daarom vind je bij Name it kleren voor baby’s, kinderen, en tweens voor elke smaak, stijl en gelegenheid. Daarnaast probeert Name It ook nog eens mee te gaan met de huidige trends en dat proberen ze weer terug te laten zien in de kleren. Ideaal dus en het is dus ook nog eens heel makkelijk shoppen als ouder zijnde, want je kan dus zo klaar zijn!