In en Out Living
Image default
Dienstverlening

Heb je water in de groepenkast gelekt? vervang de groepenkast zo snel mogelijk?

Heb je water gekregen in de meterkast en in al de apparaten in de meterkast? Vervang de groepenkast zo snel mogelijk. Iedereen die heeft tegenwoordig elektriciteit nodig dus jij ook. Je hebt allemaal apparaten die elektriciteit nodig hebben om te blijven werken. Je hebt een koelkast of een diepvries en als het warm wordt in de koelkast of diepvries dan kan je alles net zo goed weggooien. Bel zo snel mogelijk een elektricien die het probleem kan oplossen. Heb je een groepenkast die nat is? Vervang de groepenkast en probeer de groepenkast niet te repareren. Elektriciteit en water kunnen helemaal niet samen dus vervang de groepenkast. Wil jij je groepenkast vervangen? doe het dan zo snel mogelijk.

Hoe komt er water in de meterkast

Je kan water in de meterkast krijgen doordat de meterkast niet goed geïsoleerd kan zijn. Je meterkast kan warm zijn maar de buitenkant van de meterkast die kan koud zijn en door de warmteverschil kan er condens ontstaan. Wanneer je condens dus hebt in de groepenkast, dan moet je zo snel mogelijk je groepenkast vervangen. Groepenkasten zijn eigenlijk onveilig en daarom moet jij de ruimte om de groepenkast veiliger maken, zodat dus niks kapot gaat.

Laat een elektricien de groepenkast vervangen

Je kan zelf ook je groepenkast vervangen maar het is moeilijk om alles netjes en goed te installeren in de meterkast. De groepenkasten die je nu hebt die zijn wel allemaal veel kleiner dan die van 20 jaar geleden en daarom dus ook veiliger, want het geeft minder warmte af. groepenkasten vervangen doet een elektricien wel dagelijks dus je kan het ook beter aan een elektricien overlaten die het vaak doet. Elektriciens die snappen metteen hoe ze alles moeten doen om de groepenkast te vervangen.