In en Out Living
Image default
Auto's en Motoren

Wat doet autogarage Aalsmeer voor u?

 

Al dertig jaar zijn wij hét automobielbedrijf voor de APK. Mocht er tijdens de apk een kapot lampje of een slecht ruitenwisserblad worden gevonden dan repareren wij dit direct. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Bij autogarage Aalsmeer weten ze daar alles van af en kunnen u goed helpen.

Groot en klein onderhoud

U bent bij ons, autogarage Aalsmeer,  ook welkom voor het onderhoud van de auto. Regelmatig een servicebeurt voorkomt mankementen aan uw bolide. Mocht u auto nu toch onverhoopt een keer niet starten, dan komen we bij u aan huis om hier hulp bij te bieden. Hier worden geen voorrijdkosten voor in rekening gebracht. Wij van autogarage Aalsmeer doen  graag een extra stapje voor onze klanten. Daarnaast kunt u ook terecht bij autogarage Aalsmeer voor schadeherstel. Wij zijn als autogarage Aalsmeer gespecialiseerd in schadeherstel. We halen dan, ook weer zonder voorrijkosten uw auto op voor reparatie. En ook de afsleepkosten worden niet berekend wanneer uw automobiel nog te repareren is en u besluit deze reparatie door ons te laten uitvoeren.

Goede service en kennis bij autogarage Aalsmeer

Om al deze werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren worden onze medewerkers met regelmaat bijgeschoold, zodat zij alle keuringen, reparaties, en herstelwerkzaamheden naar tevredenheid van de klant kunnen uitvoeren. Ook vinden wij het ook van groot belang dat leerling-monteurs goed worden opgeleid en begeleid. Daarom zijn wij een leerwerkbedrijf, dit betekent dat er met grote regelmaat leerling-monteurs onder begeleiding bij ons aan het werk zijn. U kunt dus bij autogarage Aalsmeer rekenen op goede service en voldoende kennis van het repareren van uw auto. Komt u langs voor uw reparatie of APK beurt naar de  autogarage Aalsmeer?Gerelateerde artikelen

Van A naar met B met jouw auto

Goedkoop je auto verzekeren? Dat kan met deze tips!

Een paar dingen over chip en prestaties opleveren