In en Out Living
Image default
Eten en drinken

Voor inzichten in de foodservice

 

 

Met foodservice krijgt u inzicht dat opgebouwd is in data, analyses en het omzetten van cijfers naar feiten. Wanneer u als adviseur wil optreden naar klanten en een strategie wil opzetten binnen de foodservice is het raadzaam dat u dit doet op basis van feiten. Met onze manier van werken verschaffen wij u de nodige informatie om een concreet en duidelijk inzicht te krijgen in de verschillende markten. Dit zijn markten zoals horeca, catering en in de institutionele markt waaronder de zorg. Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers en maak uw vraagstukken concreet. 

 

Foodservice in diverse onderdelen

 

Wij staan niet stil en komen met nieuwe concepten en vragen vanuit de consument steeds op grotere markten. De markten ontwikkelen zich en ons personeel weet door de velen kennis en ervaring hoe wij inzichten kunnen bieden in alle kanalen van de verschillende markten. Zo kunnen wij u voorzien in inzichten over de continu veranderende horeca, de bruisende cateringmarketen die steeds meer toenemen, zorginstellingen en petrol zoals de accijnzen en de creatieve oplossingen van pomphouders. Welke markt u gaat bedienen, wij helpen u graag verder. 

 

U behaalt een grote voorsprong op uw concurrenten met de marktkennis van foodservice. Wij behalen uw vraagstukken als specialisten en zijn dan ook in staat om (ad hoc) marktonderzoeken te houden. Wij hebben een uitgebreide ervaring in concept acceptatie testing, onderzoek naar kanaalattractiviteit, portfolioanalyses, onderzoek op locatie, Shopperonderzoek en zelfs ondernemersonderzoeken. 

 

Wij monitoren met foodservice markten voor u om de velen ontwikkelen op de voet te volgen. Dit doen wij op verschillende manieren om een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen. Hierbij brengen we het volume in beeld en geven inzicht over marktaandelen en merkaandelen binnen de branche. Voor consultancy kunnen wij u helpen middels onze masterclasses of marktpresentatie. Deze worden bij op locatie gehouden.