In en Out Living
Image default
Eten en drinken

De Havana Club

Havana rum is een drank, welke gemaakt wordt in Santa Cruz del Norte en later ook in San Jose. Sinds de Cubaanse revolutie is de Havana club eigendom van Cubaanse overheid. Gelukkig hoeven wij niet ver te reizen om deze drank te kunnen drinken. Bij Drankdozijn.nl is deze rum te vinden en te bestellen. Hier zijn diverse soorten van dit merk te koop. Flessen van 70CL, maar ook van een liter zijn hier te verkrijgen. De lekkerste smaken zijn hier wel online te vinden. Vaak tegen zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Ben je op zoek naar een speciaal merk of smaak, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Vul in het zoekscherm aan naar welk soort je op zoek bent en meteen verschijnen er diverse soorten in het scherm. Bestellen doe je makkelijk door erop te klikken, het aantal aan te geven en je ziet het in het winkelmandje verschijnen.

Ruime keuze aan drank

Makkelijk en snel, online, een bestelling plaatsen, dat kan via Drankdozijn.nl. Het assortiment wat hier te vinden is, is extreem. Niet alleen de heerlijkste drankjes, maar ook andere producten, zoals speciale glazen zijn hier te koop. Een bestelling wordt meteen opgepakt en al binnen een dag verzonden. Voordeel is dat je zelf hiervoor niet de deur uit hoeft te gaan, alles wordt netjes op de plaats van voorkeur geleverd. 

Probeer vandaag nog de smaak van de Havana Rum uit en bestel een fles, of miniflesjes hierbij Drankdozijn.nl. Lekker gekoeld drinken met ijsblokjes, of met een andere drank gemixt.