In en Out Living
Image default
Aanbiedingen

Meer over webhosting

Webhosting is het onderbrengen van je website. Je website wordt ondergebracht bij een groter computer server. Deze server is altijd verbonden met het internet en staat altijd aan. Op deze manier zijn vele websites 24/7 bereikbaar voor alle bezoekers. Als je gebruik maakt van webhosting, dan huur je eigenlijk een stukje webruimte. Deze webruimte is beschikbaar in de server en de server staat in het datacentrum. Op deze server zijn alle gegevens van jouw website geplaatst. De bestanden, foto’s, video’s en andere teksten worden in één keer geladen als een bezoeker op jouw website komt. 

Welke webhosting past bij jou? 

Er zijn een aantal verschillende soorten webhosting partijen. Bij het kiezen van webhosting let je vooral op snelheid. Je wilt dat alles op de website binnen no-time wordt geladen. De bezoekers gaan namelijk niet wachten totdat de content geladen is; dat is niet meer van deze tijd. We raden aan om te beginnen met een klein webhosting pakket. Deze zijn over het algemeen een stuk goedkoper. Het kan zijn dat hier een beperkt dataverkeer op zit. Indien er meer bezoekers op de website komen dan het limiet toelaat, dan krijgen ze geen toegang. Dit pakket raden wij alleen aan voor starters. Hier komen hoogstwaarschijnlijk nog niet zoveel bezoekers op binnen. 

Mogelijke onderdelen van een webhosting pakket 

Een webhosting pakket bestaat uit een aantal onderdelen. Het is afhankelijk van jouw gekozen pakket, welke onderdelen je krijgt. E-mail is altijd een onderdeel van je pakket. De e-mail voorziet alle collega’s van een zakelijk e-mailadres. In het e-mailadres zit jouw domeinnaam ook verwerkt. Om extra vertrouwen in jouw website te creëren, kan je gebruik maken van een betaald SSL-certificaat. Het is een vergrendelingsslot op jouw website, die de veiligheid van de bezoekers waarborgt. Heb jij nog vragen over de webhosting? Neem dan contact op met de medewerkers van Oxilion door te bellen met 088-7877678. Al onze medewerkers staan jou graag te woord.

https://www.oxilion.nl/