In en Out Living
Image default
Aanbiedingen

De beste uitdeelzak ideeën voor een kinderfeestje

Kinderfeestjes zijn ontzettend leuk, maar kosten ook ongelooflijk veel tijd. Het plannen van zo’n feestje alleen al zorgt vaak voor stress, ook alle verjaardagen die tegelijkertijd vallen kunnen voor problemen zorgen. Een veel gemaakte fout? Het vergeten van het uitdeelzakje. Dat wil natuurlijk niemand, want de kinderen rekenen erop. Geen nood, wij helpen je graag uit de brand! Hier lees je hoe je een uitdeelzakje makkelijk en snel kun samenstellen zonder al te veel gedoe.

Tip 1: snoepjes, snoepjes en nog eens snoepjes

De makkelijkste manier om zo’n uitdeelzakje samen te stellen is door een hele hoop snoepjes in het zakje te stoppen. Snoepjes smelten namelijk niet zo makkelijk en kleven ook minder dan bijvoorbeeld chocola. Hadden jullie een bioscoopkinderfeestje? Fantastisch! Dan vul je de uitdeelzakken uiteraard met popcorn. Ging het om een zwemfeestje? Ook leuk! Kies dan voor dolfijntjes en kikkertjes om een beetje binnen het thema te blijven. 

Tip 2: Vermijd allergeenvoedsel

We leven in een tijd waarin voedselallergieën en dieetvoorkeuren veelvoorkomend zijn. Probeer dan ook bepaalde ingrediënten te vermijden. Zo zullen niet alle kinderen gelatine mogen van hun ouders en is kleurstof soms ook een probleem. Pinda’s en noten staan bekend als allergeenvoedsel, dus om ernstige situaties te voorkomen, kun je deze beter niet in het zakje stoppen. 

Tip 3: maak een kaartje 

Een kaartje is een leuke manier om te bedanken voor het komen naar het kinderfeestje. Dit kaartje hoeft niet veel tekst te bevatten – zo zullen niet alle kinderen al goed kunnen lezen – maar een leuke foto is natuurlijk nooit mis. Helemaal leuk? Maak een foto van de kinderen op het kinderfeestje. Er is vast iemand die snel even naar de printshop wil rennen om een paar extra afdrukjes te maken. 

Hulp nodig? 

Heb je iets ongelooflijk creatiefs bedacht, maar heb je nog geen geschikte manier gevonden om het in te pakken? Voor breekbare of moeilijk te verpakken cadeautjes kun je terecht bij Rotimshop verpakkingsmateriaal. Zo vind je hier bijvoorbeeld opvulmateriaal waar je net alleen breekbare cadeautjes mee in kunt pakken, maar ook leuk mee kunt versieren. Met hun ruime assortiment en jouw creatieve geest vind je vast een manier om jouw idee in uitvoering te brengen.

https://www.rotimshop.nl/