In en Out Living
Image default
Bedrijven

Urenregistratie app helpt wanneer de kosten voor een kloksysteem te hoog zijn

Je herkent het wel je gaat werken en hebt een 0-urencontract. Je baas schrijft elke keer dat je werkt op hoelang je hebt gewerkt. Zo weet hij namelijk hoeveel hij jou moet betalen. Daarnaast kan hij precies zien wat die inzet van jou hem kost. Daarbij is het natuurlijk eigenlijk wel niet zoo handig dat hij elke keer los opschrijft hoeveel je hebt gewerkt. Daarbij komt ook nog eens dat het kan gebeuren dat hij het verkeerd opschrijft of dat hij dat blaadje kwijt raakt.

Kloksysteem

Een makkelijker systeem zou zijn een systeem waarbij jij als medewerker en oproepkracht gewoon inlogt en uitlogt. Dit kan bijvoorbeeld door een kloksysteem. Bij een kloksysteem klok je in op de tijd dat je begint en vervolgens als je klaar bent klok je ook weer uit. Dit zorgt ervoor dat je baas tot op de seconde kan zien hoelang je werkt. Het grote voordeel is daarnaast dat hij alles niet handmatig hoeft in te vullen. Dit bespaart hem weer veel tijd en dus geld.

Urenregistratie app

Mocht de baas nu niet zo breed in kas zitten dat hij zo’n kloksysteem direct kan betalen. Dan is er natuurlijk ook nog een andere mogelijkheid om de uren te registreren. Dit kan bijvoorbeeld via een urenregistratie App. Of via een online urenregistratie-programma. Hij zal dan wel moeten bijhouden hoelang je werkt. Maar het verwerken van de gegevens zodat deze ook direct op de jaarrekening komen heb je dan wel bespaard. Dus het helpt uiteindelijk welk een beetje maar niet alles. Afhankelijk van het budget kun je dan als werkgever natuurlijk bepalen wat je wilt.

https://keeping.nl/urenregistratie