In en Out Living
Image default
Management

Small scale business

Controleren op Small Scale Business Ideeën, dan bent u op de juiste plaats. Als je zat bent van het zitten in een 6 * 6 cubicle en het doen van een 9 tot 7 baan, kleinschalige business is een ideale optie voor je. Er zijn veel jonge en dynamische aspiranten die willen hun eigen bedrijf na te streven met zeer weinig investering. Wat is kleinschalige business betekent? Wat zijn de winstgevende kleinschalige zakelijke ideeën in India met een lage investering. Dit artikel zou een aantal van de kleine schaal bedrijf te starten met een lage of nul investeringen. 

 

Wat is een klein bedrijf?

Er zijn verschillende soorten van kleine bedrijven. Het kan een onderneming of vennootschap die wordt gekenmerkt door de lage initiële investering, een klein aantal werknemers en een laag verkoopvolume in vergelijking met de reguliere omvang bedrijf of vennootschap. Het is over het algemeen particulier eigendom en meestal eenmanszaken. Men kan kleinschalige bedrijfsideeën kiezen uit de korte lijst. Deze kleinschalige bedrijfsideeën zijn geschikt voor iedereen, ongeacht opleiding. Je hoeft alleen maar passie te hebben voor het runnen van een bedrijf.

Online ideeën voor kleinschalige bedrijven

vrouw die op loveseat met laptop zit

Er zijn tal van lokale en online opties waaruit u kunt kiezen als u geïnteresseerd bent in het runnen van uw eigen kleinschalige bedrijf. Hier zijn een paar online ideeën om te overwegen.

 

1. Virtueel assistent

Het starten van een virtueel assistent bedrijf is snel en gemakkelijk. In dit kleinschalige bedrijf help je andere bedrijfseigenaren met een verscheidenheid aan administratieve taken, variërend van gegevensinvoer en het boeken van reizen tot het schrijven van blogberichten en het plannen van inhoud op sociale media.

Als je geïnteresseerd bent om een VA te worden, kun je de 10K VA-cursus van Kayla Sloan volgen om je bedrijf in een stroomversnelling te brengen. Kayla begon als een part-time virtuele assistent en groeide haar bedrijf tot meer dan zes cijfers per jaar. In deze cursus leer je hoe je je prijzen bepaalt, je diensten opzet, en je eerste klanten vindt.

 

2. Correctielezer

Als je een oog hebt voor typefouten, dan kan het starten van een proeflezer bedrijf lucratief zijn. Als corrector controleer je documenten van schrijvers, ondernemers en andere professionals op grammatica, interpunctie en spelfouten.

 

Professioneel proeflezeres Caitlyn Pyle biedt een gratis cursus voor toekomstige proeflezers om je te helpen bepalen of het een goede keuze voor je is. Je leert wat er komt kijken bij proeflezen, hoe het verschilt van redigeren, in welke sectoren proeflezers nodig zijn, en hoe je $20 of meer per uur kunt verdienen.

3. Freelance schrijver

Als freelance schrijver maak je blog posts, onderzoeksdocumenten, white papers en andere soorten geschreven content. Je kunt werken voor websites, tijdschriften, online tijdschriften, kranten en andere bedrijven. Overweeg deze kleinschalige onderneming te beginnen als je graag schrijft en onderzoek doet. Dat is wat schrijfster Holly Johnson deed, en nu biedt ze een cursus voor aspirant-freelance schrijvers.

 

Holly leert de strategieën die ze gebruikt om zes cijfers per jaar te verdienen, waaronder waar je goedbetalende klanten kunt vinden, hoe je met redacteuren kunt werken, ideeën voor het pitchen en hoe je sociale media kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien.

 

4. Social media manager

Social media managers helpen bedrijven bij het creëren, plannen en monitoren van hun aanwezigheid op social media-netwerken zoals Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van contentkalenders voor sociale media, het reageren op opmerkingen en vragen, het maken van afbeeldingen en andere taken.

 

Lees onze gids over hoe je een social media manager wordt voor meer informatie over wat deze business inhoudt.

 

5. Facebook-advertenties manager

Facebook-advertenties zijn een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van veel bedrijfseigenaren, en je kunt een kleinschalig bedrijf beginnen met het beheren van advertenties voor deze bedrijven.

 

Je maakt de advertenties, beheert het Facebook-advertentiebudget en houdt de prestaties in de gaten door de gegevens in het Facebook Ads Manager-dashboard te analyseren. Als je geïnteresseerd bent in dit kleinschalige bedrijfsidee, kun je overwegen je in te schrijven voor een programma zoals de Facebook Side Hustle Course van Bobby Hoyt.

 

In negen afzonderlijke modules leer je hoe je effectieve advertenties maakt, door de Facebook-advertentiesystemen navigeert, campagnes opzet, je eerste klanten vindt en de prijs van je diensten bepaalt.

 

6. Blog schrijver

Als u uw schrijven wilt bezitten maar toch uw gedachten met de wereld wilt delen, dan is het maken van een blog een goede keuze voor u. Je voert vergelijkbare taken uit als een freelance schrijver, maar je publiceert de artikelen op je eigen website.

U kunt geld verdienen met een blog door te adverteren, cursussen te maken of zelfs eBooks te schrijven.

 

7. Hervattingsschrijver en redacteur

Als je ervaring hebt met personeelszaken of cv’s hebt beoordeeld, kun je die ervaring omzetten in een baan als cv-schrijver en -redacteur voor werkzoekenden. In deze baan help je je klanten om duidelijke en effectieve cv’s te schrijven die opvallen bij potentiële werkgevers. Dit kan ook het proeflezen en het opmaken van hun cv’s omvatten.

 

8. SEO-consultant

Zoekmachine optimalisatie betekent het optimaliseren van web content om gevonden te worden door zoekmachines zoals Google en Yahoo. Het doel is om hoger in de zoekresultaten te komen en zo meer lezers naar de site te trekken. Als SEO consultant neem je de inhoud van de website van het bedrijf door en doe je suggesties over hoe ze hun zoekresultaten kunnen verbeteren en meer organisch verkeer naar hun site kunnen genereren.

 

Het klinkt ingewikkeld, maar er zijn genoeg bronnen beschikbaar die je kunnen leren hoe je dit moet doen.

9. Email marketing specialist

Als je een kleinschalig bedrijf start als e-mailmarketingspecialist, werk je samen met andere bedrijven en ondernemingen om e-mailmarketingcampagnes op te zetten. De taken kunnen bestaan uit het opmaken van nieuwsbrieven, proeflezen en redigeren voor duidelijkheid en grammatica, of het maken van afbeeldingen. Misschien moet je ook de e-maillijsten beheren, statistieken analyseren of persberichten schrijven.

 

10. Createur van eBooks met lage inhoud

In plaats van een volledig boek te schrijven, kunt u overwegen om een boek met weinig inhoud te maken. Kleur- en activiteitenboeken, planners, tijdschriften en lege notitieboekjes zijn allemaal veelgevraagde producten die snel en gemakkelijk te produceren zijn. U kunt uw eigen eBooks met weinig inhoud maken en ze verkopen via Amazon, uw eigen website of zelfs Etsy.

 

Om uw low-content boeken te maken, kunt u overwegen om een gratis web-based design programma als Canva te gebruiken, die honderden afbeeldingen, lay-outs en tutorials biedt om u te helpen uw eerste product te ontwerpen. Zelfs als je geen deskundige grafische ontwerpvaardigheden hebt, kun je nog steeds interessante boeken van professionele kwaliteit maken.

 

11. Eigenaar van een ruilkaartenwinkel

Dit is er een die ik niet begrijp, maar Ben – onze medeoprichter – verdient duizenden dollars per jaar met het online verkopen van Pokemon kaarten. Als je geïnteresseerd bent in Magic, Pokemon, sport, of een ander aantal trading card games (TCG), zul je blij zijn te weten dat er mogelijkheden zijn om serieuze munten te verdienen met het kopen, houden, of verkopen van je gewaardeerde was. 

 

12. Dierenoppas of -uitlater

Mensen die buitenshuis werken of slecht ter been zijn, hebben vaak iemand nodig om hun hond overdag uit te laten. Dit biedt een kans voor u om een bedrijf te beginnen als hondenuitlater voor mensen in uw buurt of appartementencomplex.

 

U kunt eenvoudig aan de slag door uw vrienden te laten weten dat u beschikbaar bent of u te registreren bij Rover, dat u in contact brengt met klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare hondenuitlaatservice. Met Rover maakt u een profiel aan waarin u potentiële klanten informeert over uw beschikbaarheid, tarieven, en de hondenrassen waarmee u het liefst werkt. U kunt ook geld verdienen met Rover door huisdieren bij u thuis in pension te nemen.

 

13. Vrbo host

Zolang het in orde is met uw huisbaas of vereniging van huiseigenaren, kunt u een kleinschalig bedrijf beginnen met het verhuren van ruimte in uw huis of appartement. Als je Vrbo host wordt, verdien je geld aan reizigers die op zoek zijn naar een plek om te verblijven.

 

Krijg een idee van wat je woning waard kan zijn door een paar korte vragen te beantwoorden over de locatie, het aantal slaapkamers en de beschikbaarheid, en zie hoeveel je kunt verwachten elke maand te verdienen aan inkomsten. 

 

Gerelateerd: 7 Manieren om geld te verdienen met het verhuren van uw ruimte

 

14. Babysitten

Veel ouders geven de voorkeur aan een babysitter in plaats van een kinderdagverblijf om op hun kinderen te passen terwijl ze aan het werk zijn. Anderen hebben graag een betrouwbare babysitter zodat ze boodschappen kunnen doen, naar de sportschool kunnen gaan, of een kindervrije date-avond kunnen hebben.

Als je graag tijd met kinderen doorbrengt en een flexibel schema hebt, overweeg dan een babysitbedrijf te beginnen. Je kunt je inschrijven bij een site als Care.com of adverteren op sociale media om je eerste klanten te vinden.

 

15. Computer reparatie

Personal computers zijn een nietje in de meeste huizen, dus computer reparatie is een levensvatbare business. De reparaties kunnen variëren van het repareren van hardware, het uitvoeren van software updates, het installeren van anti-virus programma’s, of het instellen van iemands nieuwe computer.

 

De diensten die je uitvoert zijn geheel aan jou, en als je goed bent met computers en een flexibel schema hebt, kan dit een goed kleinschalig bedrijf zijn om te overwegen. Je kunt zelfs telefonische ondersteuning bieden als een extra zakelijke dienst.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/