In en Out Living
Image default
Management

Small scale business ideas

Winstgevende kleine schaal Business Ideeën met een lage investering

Laten we in een aantal van de winstgevende kleine schaal business lijst die kunnen worden gestart met een lage investering. Vergeet niet dat u moet selecteren op basis van uw interesse en het benodigde kapitaal. Dit zijn kleinschalige zakelijke voorbeelden en er zijn tal van deze ideeën.

 

1) Gazononderhoud en landschapsontwerp – het is veel groter in omvang dan een tuinman. Hier kunt u het landschap ontwerpen en de soorten planten die geplant moeten worden. Veel bungalow/resort/vakantiehuis eigenaren hebben behoefte aan dit soort diensten.

 

2) Yoga-instructeur – In de huidige levensstijl, velen van ons geloven dat er verschillende voordelen van Yoga, vandaar yoga-instructeurs zijn veel gevraagd dat kan zorgen voor de fysieke fitheid van de mensen. U kunt dit bedrijf starten vanuit huis of een on-the-door faciliteit bieden. U kunt zelfs eerst een graad behalen om expertise en professionaliteit te bereiken.

 

3) Spel salon – Kinderen houden van het spelen van video-games met hun vrienden en het is een goed idee om een spel salon in een woonwijk te openen. U kunt apparaten zoals play-station, Xbox voor dit kopen. Het is een goede winstgevende business die kan worden geëxploiteerd vanuit huis ook.

 

4) Aangepaste giften – India is een land waar alle festivals en gelegenheden met ijver en kracht worden gevierd. De mensen houden van geschenken op al dergelijke gebeurtenissen uit te wisselen. U kunt deze kans benutten door hen sommige unieke, met de hand gemaakte aangepaste giftpunten te verstrekken. Creativiteit en een nieuw concept zijn de kern van dit business idee.

 

5) Online Ad service business – Als je zowel creatieve als technische kennis hebt, kun je beginnen met online Ad service business. Je hebt adverteerders en uitgevers nodig voor deze business.

6) Eetkraam – Als u een niche in kookkunsten hebt, kunt u altijd een eetkraam openen. Indiërs zijn dol op lekker eten. De investering in deze zaak is bescheiden en als het slaagt, is de winstmarge vrij hoog. Je hebt een goede chef-kok, personeel en een geschikte plaats voor dit nodig.

 

7) Ijs- en sappensalon – U kunt een agentschap van een ijsbedrijf nemen of uw eigen ijsproductie beginnen. De locatie van de salon en de smaak van het product zijn in dit geval het belangrijkst.

 

8) Tour en reisbureau – Zoals per Wikipedia, wordt het toerisme in India verwacht een jaarlijkse groei van 9% te hebben en verwacht te bereiken $ 420 miljard (Rs 32 Lakh Crores) in 2028. Als u dol bent op reizen naar nieuwe plaatsen en een goede onderhandelingscapaciteit hebt, kunt u een bedrijf starten in het organiseren van reizen voor de mensen en er een goede marge mee verdienen.

 

9) Bakkerijwinkel – U kunt uw eigen bakkerijwinkel beginnen met verse taarten en koekjes. Deze zaken vergen een zeer lage investering. Als u sommige verschillende verscheidenheid aan de mensen kunt dienen, zal het een grote hit zijn. Dit is een van de beste kleinschalige bedrijven in India.

 

10) Medische winkel – Het initiëren van een medische winkel in de buurt van een kliniek en ziekenhuis is een ander goed business idee. Echter, je moet een licentie van de apotheker te krijgen om een medische winkel te beginnen.

 

11) Laken boetiek – het openen van een boetiek van niet-genaaide kleding is een uniek idee. U moet goede materialen uit verschillende plaatsen halen en in één winkel organiseren. Goede kwaliteit en effectieve tarieven zijn de succes mantra voor deze business. In het beginstadium moet u ook aan goede marketing doen. Dit is een van de goede kleinschalige zakelijke ideeën voor dames.

 

12) Reclamebureau – Om dit bedrijf te starten, welk type van reclamebureau u wilt uitvoeren. U zult zich richten op gedrukte media of radio of reclameborden enz. Maak een prototype en begin er aan te werken.

 

13) Internet service provider – Gebruik van internet groeit met de straal snelheid in India. Als u techno-savvy met goede technische kennis bent, kunt u uw eigen Internet Service Provider bedrijf beginnen.

 

14) Mobiele winkel – De smartphones maken mensen gek deze dagen. Ze veranderen hun telefoons zeer regelmatig. U kunt een agentschap van een mobiel bedrijf nemen. Dit is een van de top kleinschalige bedrijf in India nu.

 

15) Speelgoed winkel – Een kleine speelgoedwinkel in de buurt van een woonwijk is een zeer goed bedrijf idee dat zeer beperkt kapitaal nodig heeft. Houd een aantal unieke en verschillende speelgoed om het bedrijf een succesvolle een te maken.

 

Misschien houdt u van: Top 10 Meest Winstgevende business Ideeën om te starten met een lage investering

 

16) Seizoensgebonden business – India is een land van festivals en met elk festival komt een andere behoefte. U kunt een seizoensgebonden bedrijf runnen zoals crackers op Diwali, Rakhi op Rakshabandhan, enz. Dit is een van de beste kleinschalige bedrijven aan huis.

 

17) Plaatsingsbureau – Als er een bedrijfscultuur in uw stad is; u kunt altijd een plaatsingsbureau openen dat het bedrijf helpt bij het werven van de arbeidskrachten. U treedt op als bemiddelaar tussen het rekruteringsbedrijf en de toekomstige werknemer. Dit is een van de goede kleinschalige bedrijfsideeën in India waar enorm veel mensen beschikbaar zijn.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/