In en Out Living
Image default
Bedrijven

Screens voor buiten

Screens voor buiten kom je steeds vaker tegen. Niet zo heel vreemd, aangezien screens goedkoop zijn en bovendien effectief. Vroeger waren zonwering screens maar saai en zelfs lelijk, maar dit is tegenwoordig wel anders!

Natuurlijk zijn er een paar jaren overheen gegaan om tot het punt te komen waar we nu zijn, maar het resultaat mag er wezen! Veel zonweringbedrijven, waaronder wij hebben de afgelopen jaren een hoop data verzameld om erachter te komen wat de consument nou mooi en vooral fijn vindt.

Hieruit zijn verschillende modellen gelanceerd en met succes, want tegenwoordig kom je screens vrijwel overal tegen en niet alleen meer bij kantoren en winkels!

Wat kosten screens buiten

De prijzen van screens buiten lopen nogal uiteen. Zo betaal je bij de ene winkel slechts €79 voor een screen, terwijl je bij een andere winkel ruim €750 betaalt per screen. Hier moet natuurlijk wel rekening gehouden worden met kwaliteitsverschillen, merken en afmetingen. Screens zijn namelijk in vrijwel alle gevallen een maatwerk product.

Doordat screens op maat worden gemaakt, verschillen de prijzen dan ook. Koop je echter screens buiten via het internet en ben je handig genoeg om ze zelf te monteren, dan kan dit je een directe besparing opleveren. Mooi toch?!

Screen voor buiten online bestellen

Ga je een zonwering screen voor buiten bestellen, bereid je dan goed voor. Dit doe je door de juiste maten op te meten en met behulp van deze maten je zonwering te bestellen. Vergeet niet dat het bestellen van zonwering via het internet ook de nodige risico’s met zich meebrengt. Wanneer een bedrijf namelijk een product op maat moet maken, dan is het vaak niet mogelijk om dit producten terug te sturen (wanneer het goed is).

Ook moet je in de meeste gevallen zelf het inmeten en de montage doen, maar hierdoor bespaar je uiteindelijk wel tot enkele honderden euro’s op je screens!

Waar koop je een screen online?

Er zijn meerdere winkels te vinden, maar wij raden altijd aan om bij een erkende zonweringwinkel je screens te kopen. Vaak is de prijs dan ook erg scherp, de garantievoorwaarden beter evenals de kwaliteit.

Hulp nodig of vragen over screen zonwering? Neem dan contact met ons op!