In en Out Living
Image default
Keuken

Schaafijs huren voor op jouw feestje

Binnenkort een feestje? Schaafijs huren is zeker leuk voor op een feestje!

 

Vier je binnenkort je eigen verjaardag of gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie daar wat leuks en lekkers hebben staan? Dan is schaafijs huren de ideale oplossing. Zeker wanneer het op de dag een beetje lekker warm is, is schaafijs afslaan erg lastig. Benieuwd wat schaafijs is en hoe je dit kan huren? Lees het hier!

 

Wat is schaafijs?

Schaafijs komt eigenlijk veel meer voor in ander landen en nog niet eens zo vaak in Nederland. Schaafijs, is eigenlijk ijs wat op een ijzeren plaat wordt gelegd. Wanneer het ijs goed is, kan het eraf worden gehaald met een metalen spatel. Uiteindelijk worden dit mooie ronde ijsrolletjes en hier wordt wat siroop overheen gegoten.

 

Maak je feestje nog gezellig door schaafijs te huren op je werk!

De meeste mensen zijn eigenlijk we gek op ijs en daarom is het ook zo leuk om een schaafijs kraam te huren. Wanneer je deze gaat huren bij Exotice, zullen zij ervoor zorgen dat alles aan wordt gepast aan het feestje. Ze zullen bijvoorbeeld rekening houden met de producten, smaken en de uitstraling. Dit zal ervoor zorgen dat de kraam er echt bij hoort en deze er dus niet buiten valt.

 

Schaafijs huren bij Exotice

Wanneer je graag een kraam met schaafijs wilt hebben op je feestje, dan kan je altijd contact opnemen met één van de medewerkers van Exotice. Zij zullen ervoor zorgen dat je vragen zo snel mogelijk beantwoord worden en je er zeker van kan zijn dat je één van deze kramen op je feestje hebt staan.

 

Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen aan het huren van schaafijs van Exotice. Je weet in ieder geval zeker dat de kwaliteit van het ijs goed blijft. Ook zijn er erg veel smaken te vinden bij Exotice.

 

 

https://exotice.nl/schaafijs-huren/