In en Out Living
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een outplacementbureau in Bussum?

Outplacement Bussum zegt het eigenlijk al, je wordt eruit geplaatst. Dit heeft van toepassing op je werk, je wordt namelijk ontslagen. Wanneer er gedreigd wordt met ontslag kun je de stap maken om een outplacementtraject te gaan volgen in Bussum. Dit is vergelijkbaar met loopbaanadvies, alleen is het nu zeker dat je gaat overstappen naar een nieuwe baan. Vaak wordt er outplacement aanboden wanneer er een reorganisatie gaat plaatsvinden, een aantal of vele mensen gaan daarom hun baan kwijtraken. Maar het kan ook bij een conflict op de werkvloer aangeboden worden. Dit conflict moet dan wel onoplosbaar zijn omdat de werkrelatie zo verstoord is dat ontslag de enigste optie nog is.

Waarom gebruik maken van outplacement in Bussum?

Wanneer je ontslagen wordt en je onvrijwillig dus moet vertrekken kan het zijn dat je kunt kiezen voor een geldbedrag of een outplacement. Vaak ben je dan geneigd om te kiezen voor een geldbedrag, maar het is vaak lastiger dan je denkt om een nieuwe baan te vinden. Zeker wanneer er in jouw sector weinig banen te vinden zijn of je al een bepaalde leeftijd hebt bereikt. Dus wanneer er een kleinere kans is op een nieuwe baan, kun je vaak beter kiezen voor een outplacement via je werk dan een geldbedrag. Zo wordt er bij een outplacement in Bussum geholpen met het verwerken van je ontslag, het uitzoeken van je kwaliteiten, het zoeken van een baan en je krijgt hulp met sollicitatietrainingen. Na een traject in outplacement in Bussum zul je ook zien dat het maken van een cv en je LinkedIn profiel een stuk makkelijker gaat. Je krijgt er namelijk hulp bij en je leert dus je eigen capaciteiten kennen. Ook kom je erachter naar wat voor soort functie je op zoek wilt gaan.

Wist je dat je dat als je weggaat bij je werkgever dat je vaak een transitievergoeding kunt krijgen? Bereken jouw transitievergoeding op Ontslagjuristennederland.nl.

Gerelateerde artikelen

Rioolinspectie

Vrachtwagen theorie examen, dat is bij ons geen probleem

Bescherm je vloer en je meubels