In en Out Living
Image default
Huishouden en schoonmaak

Natuurstenen vloer schoonmaken

Steeds vaker kiezen mensen voor natuurstenen vloer omdat het duurzamer is. Een natuurstenen vloer kan levenslang meegaan en het vergt weinig onderhoud. Het is ook niet makkelijk te beschadigen en is haast onverwoestbaar.

Een natuurstenen vloer kan levenslang meegaan als je het op de juiste wijze onderhoud. Dit betekent dat je het natuurstenen vloer schoonmaken ook op de juiste wijze moet doen. Veel mensen beschadigen hun vloer omdat ze de natuurstenen vloer schoonmaken verkeerd aanpakken. Wat mensen vaak doen is citroen toevoegen aan het dweilwater. Dit is goed voor normale vloeren maar niet voor een natuurstenen vloer. Het zuur in de citroen is heel slecht voor de vloer. Zuur is een van de weinige dingen dat een natuurstenen vloer kan beschadigen.

Iets naders wat heel slecht is voor de vloer is water. Tijdens het natuurstenen vloer schoonmaken moet je uitkijken bij het dweilen. Je moet zorgen dat de dweil vochtig is en niet nat. Te veel water kan namelijk schade veroorzaken. Het gaat namelijk tussen de stenen zitten en trekt in het natuursteen.

Je kunt tijdens het natuurstenen vloer schoonmaken ook gebruik maken van een middel dat de vloer beschermt. Je kunt hier meer over leren op de onderstaande websites.

schoonmaakgoeroe.nl/

mistermarble.nl/

marmerterrazzo.nl/nl/