In en Out Living
Image default
Muur plafond en wand

Muurdecoratie

Mis jij nou echt nog een extra touch in je huis en/of slaapkamer? Dan is muurdecoratie DE oplossing voor jou kale woning!

 

Wat zijn verschillende soorten muurdecoratie?

Je kunt natuurlijk kiezen uit veel verschillende muurdecoratie. Denk aan:

  • Schilderijen: dit is een hele goeie optie als muurdecoratie. Door bijvoorbeeld een groot schilderij in de gang te hangen maakt het de entree van het huis al heel veel minder kaal en ongezellig. Zo kan een schilderij heel goed werken op een groot, leeg oppervlak. Ook kun je ervoor kiezen om meerdere kleine schilderijen op een muur te hangen. Dit is ook een goeie optie om wat variatie te creëren in de ruimte.

 

  • Posters: ook een poster is een ontzettend mooie en creatieve ruimte opvuller. Dit kan zowel met als zonder lijst om te poster. Ook kun je heel veel variëren met deze producten. Door veel kleine posters bij elkaar te voegen creëer je echt een stijltje. Als je meer van rust en regelmaat houd kun je het ook bij 1 of 2 posters laten. Op deze manier is er voor iedereen iets naar zijn/haar smaak!

 

  • Muurstickers: ook dit is nog een optie om te gebruiken voor een kale muur! Muurstickers zijn heel erg makkelijk te plaatsen en het is ook super leuk om te doen! Als de stickers eenmaal op de muur zitten is het lastiger om ze weer te vervangen, maar ze blijven wel heel mooi en netjes op je muur zitten!

 

  • Tuindoeken: dit is nog een hele leuke optie voor in de tuin, denk aan de schutting of de muur van bijvoorbeeld je garage. Een grote of juist een kleine poster maakt al een ontzettend verschil en zal je tuin helemaal opfleuren, super leuk dus!

 

Unieke posters

Deze manier van muurdecoratie is net als raamstickers redelijk laagdrempelig, omdat je een poster altijd kunt verhangen of weghalen. Ook kun je dus kiezen voor meerdere posters die je gedurende het hele jaar kunt wisselen om voor andere muurdecoratie te zorgen.  

 

https://www.wallcatcher.com/muurdecoratie/