In en Out Living
Image default
Meubels

Meubels laten bekleden door een vakman

Je stoelen laten bekleden 

Heb jij eetkamerstoelen in huis staan die nog heerlijk zitten, maar waarvan de stofferingen eigenlijk wel aan vernieuwing toe is? Of heb je een hele mooie stoel van een familielid staan, waarvan de stof niet bij de rest van je interieur past? Dan is dit geen reden om de stoelen weg te doen. Bij Stoffeerder Westenberg in Breda kun je namelijk je stoelen opnieuw laten bekleden. Op deze manier kun jij nog lang genieten van je stoelen, en passen ze daarnaast perfect bij de rest van je interieur.

Modern of klassiek stofferen

Je kan er hierbij voor kiezen om je stoelen modern of klassiek te laten stofferen. Dit ligt natuurlijk aan de rest van je inrichting, maar ook aan de stoel. Heb jij bijvoorbeeld een mooie, vintage fauteuil staan dan wil je hier waarschijnlijk geen moderne stof op hebben. Daarnaast is ook de techniek vaak anders. Bij het klassiek stofferen wordt eerst de oude stof verwijderd en wordt er gekeken naar de onder stoffering en de verbindingen van de romp. Is deze in slechte staat, dan zal de romp helemaal opnieuw gestoffeerd worden op een traditionele manier. Westenberg maakt gebruik van oorspronkelijk materialen zodat jij altijd een perfect zitcomfort hebt.

Bij een moderne stoffering zijn er verschillende opties mogelijk. Heb jij een stoel van een bekend merk zoals Leolux, Jori, of De Sede, dan is het opnieuw stofferen van de stoelen geen probleem want Westenberg heeft hier veel ervaring mee. Alle meubels zullen uiteraard bewerkt worden op dezelfde manier zoals de fabrikant dit ook heeft gedaan. Daarnaast is het ook mogelijk de stoelen zo origineel mogelijk te stofferen, omdat ze met dezelfde stoffen en leder werken als dat de leveranciers van het merk zelf doen. Zo heb jij altijd de juiste stoelen voor in jouw woning, die perfect passen bij de rest van je interieur.

Je oude bank laten bekleden

Is je bank erg versleten en moet hij eigenlijk vervangen worden, maar zit hij nog zo lekker dat je hem eigenlijk niet weg wilt doen? Dat hoeft gelukkig ook niet! meubelstoffeerderij Westenberg kan jouw bank namelijk helemaal voor je opknappen. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen, afhankelijk van jouw stijl en de rest van je interieur. Op deze manier kun jij blijven genieten van het zitcomfort van je bank, en ben je niet veel geld kwijt voor de aanschaf van een nieuwe bank.

De bank modern laten bekleden

Heb jij een moderne bank van een bekend merk zoals bijvoorbeeld Artifort, Jori of Leolux? Dan kan Westenberg jouw bank modern stofferen. Dit doen zij op dezelfde manier als de fabrikant en ontwerper dit bedoeld hebben. Daarnaast is het ook mogelijk de bank origineel te laten stofferen, omdat ze met dezelfde leveranciers samenwerken als de merken zelf. Uiteraard wordt er alleen gebruik gemaakt van vernieuwende materialen en technieken, zodat het resultaat zo optimaal mogelijk is.

Klassieke bekleding

Heb je geen moderne, maar juist een klassieke bank? Ook dan kan Meubelstoffeerderij Westenberg jou helpen. Alle banken en stoelen kunnen op de authentieke klassieke manier gerestaureerd worden. Ook wanneer je bank beschikt over springveren, jute singels, paardenhaar of crin is dit geen probleem. Klassiek stofferen is een vak apart en vereist veel ervaring en kennis. Bij zulke meubels wordt namelijk eerst de oude stoffering verwijderd, en wordt er gekeken of de onder stoffering nog intact is. Ook de romp en de verbindingen worden hierbij nagekeken. Mocht het zo zijn dat de bank in slechte staat is, dan zal de romp op traditionele wijze opnieuw gestoffeerd worden. Bij klassieke meubelstukken worden de oorspronkelijke materialen gebruikt zodat jij altijd geniet van het meest optimale zitcomfort.