In en Out Living
Image default
Woning en Tuin

Kleurige raambekleding in jouw interieur

Alle mensen die veel met kleuren bezig zijn begrijpen het belang van licht en kleuren, van hoe je het kunt manipuleren, filteren, accentueren, schuin zetten, dimmen, en steeds meer. Da Vinci, Michael Angelo, Picaso, Edvard Munch zijn allemaal kunstenaars die met kleuren en licht speelden om meesterwerken te scheppen. Nu is het jouw beurt om de juiste kleuren te combineren om het gewenste resultaat tot stand te laten komen.

Je huis is je canvas, je inspiratie is je penseel, je inrichting je kleuren, en je ramen je licht. Speel met je kleuren en je lichten naar de zin van je inspiratie en laat het meesterwerk tot stand komen.

Om die scherpe lichten te verduisteren biedt Raamdecoratie.com een ruime keuze aan kleuren, materialen, en soorten raambekleding die je inspiratie misschien wat huiverig maken om relaxed te kiezen! Hier is een beetje hulp voor je inspiratie. We hebben een paar voorbeelden van raamdecoratie die misschien precies goed zijn voor jouw situatie:

Rolgordijnen: Rolgordijnen zijn eenvoudig en netjes met hun eenvoudige bediening. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder cassette en in diverse kleuren. Je kunt de kleuren, de stof of het materiaal kiezen dat perfect bij jou en je situatie past.

Honingraat plisségordijnen: Zoals de naam al zegt is dit een type raamdecoratie met plisse stof. Voor de kunstenaars met een neiging tot efficiënt groen zijn is dit jouw geschikte keuze, deze plisségordijnen hebben namelijk uitstekende isolerende eigenschappen. Fabrikanten gebruiken vaak extra lagen die plisségordijnen energie-efficiënter maken en perfect om je privacy te bewaren.

Zonweringen: Dit zijn de tinten voor de echt groene. Zeer energiezuinig en duurzaam zijn deze zonweringen perfect om lange zonnige dagen het hele jaar door te doorstaan. Gecoat met filtergaas zoals glasvezel, polyester, aluminium achterkant en andere laat deze zonweringen scherpe UV stralen filteren zonder lange tijd te verbleken.

Vouwgordijnen: Voor de uitstraling van klassieke schoonheid zijn vouwgordijnen bij uitstek de beste keuze. Je kunt je unieke kleuren en materialen kiezen, net als bij gordijnen. Bovendien kunnen deze gordijnen zo gekozen worden dat ze in een mooi patroon gevouwen kunnen worden.

Natuurlijke tinten: Voor de kunstenaars die op zoek zijn naar die traditionele schoonheid zijn deze tinten je roeping. Ze geven een rijke natuurlijke uitstraling aan de ramen. Ze moeten echter wel regelmatig verzorgd worden om te voorkomen dat de schoonheid vervaagt.

Ga nu op zoek en laat je inspiratie je naar je gewenste resultaat leiden!