In en Out Living
Image default
Meubels

Het restylen van je huis: til jouw huis naar een hoger niveau!

Veel mensen vinden het een ware sport om eens in de zoveel tijd hun huis op te knappen en een totaal nieuwe stijl aan te meten. Op een gegeven moment heb je het wel gezien, en die ene blauwe muur en dat ene leuke sierkussentje maken toch niet zoveel verschil meer uit. Alle mensen die bij jou over de vloer komen weten precies hoe jouw huis is ingericht, en het is een leuk idee om ze te verrassen de volgende keer dat ze weer voor jouw deur staan om een avondje te komen borrelen. Als jouw huis er van binnen opeens totaal anders uitziet, zal hun mond spontaan openvallen. Maar, op welke manier kan jij deze kwestie het beste aanpakken? Je kan beter niet als een kip zonder kip rondrennen in de ene woonwinkel na de andere, maar hoe pak je dit wel aan? Dat lees je hieronder! Ben je dus van plan om binnenkort jouw huis een totaal andere look aan te meten, dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Restylen van je huis: waar te beginnen?

Het is een echte klus, het restylen van je huis, maar als je eenmaal van start bent gegaan, dan komt het wel goed! Je moet allereerst eens goed bedenken en op papier zetten wat je precies wil. Wil je een volledig nieuwe inboedel, of wil je enkel een paar nieuwe accessoires? Je moet ook goed van tevoren vastleggen wat je budget precies is. Als je dit niet doet, dan is de kans groot dat je er overheen gaat. Dat is niet bepaald bevordelijk voor je humeur. Daarnaast kan je een begroting maken: passen alle spullen die je wil gaan aankopen binnen het budget dat jij eerder hebt vastgesteld? Zo niet, dan moet je keuzes gaan maken en beslissen welke meubels jij links moet laten liggen, en welke accessoires wel in je winkelmandje mogen blijven. Het is handig om van tevoren met je partner precies te overleggen over jullie precieze wensen, eisen en verwachtingen, zodat jullie niet middenin het proces ruzie krijgen over bepaalde zaken.

 

Een industriële stijl is de trend van nu!

Als jij graag een interieur wil dat helemaal volgens de laatste trends is, dan moet je kiezen voor een industriële stijl. Een industriële stijl is een robuuste stijl met stoere accenten. De kleuren antraciet en grijs komen vaak terug. Een boekenkast waar het hout helemaal van doorleefd is, dat past perfect bij een industriële stijl. Wil jij het roer eens helemaal omgooien bij het restylen van je huis: kies dan voor deze stijl en je zal enorm veel complimenten krijgen van alle visite. Succes verzekerd!