In en Out Living
Image default
Aanbiedingen

Dit mag niet missen in jouw mannelijke garderobe!

Dit mag niet missen in jouw mannelijke garderobe! 

De maand december gaat gepaard met een hoop sale; perfect om jouw garderobe eens een flinke boost te geven. En hoewel je waarschijnlijk denkt dat je zowat alles wel in jouw kledingkast hebt liggen, kan het natuurlijk altijd een stukje meer of beter. Zo zijn er een hoop kledingstukken die je misschien nu nog niet hebt ingeslagen, maar waar je niet meer zonder kan op het moment dat je dat wel hebt! Lees snel met ons mee en doe inspiratie op voor jouw garderobe! 

 

Een huispak

Het aanschaffen van een heren huispak is eigenlijk een must! Waarom? Omdat je je zondag eigenlijk niet lekkerder door kan komen dan wanneer je je in je huispak hijst. Het zit heerlijk en je kan er lekker in chillen, maar door de afgestemde boven- en onderkant zie je er ook nog eens representatief én hartstikke sportief uit. Niet zo gek meer dat de heren huispakken de laatste tijd als warme broodjes over de toonbank gaan! Wat wil je nog meer? 

 

Een linnen tas! 

Klopt, je ziet er vaak vrouwen mee naar de winkel gaan, er mee in de weer zijn als strandtas en sommige dames gebruiken de linnen tas zelfs als school- of werktas… Waarom? Omdat linnen tas ontzettend praktisch zijn én er hip uit zien. Tegenwoordig vind je steeds meer mannelijke varianten van de linnen tas; niet zo gek, want steeds meer heren dragen er met plezier een. Het is een ware trend geworden en dus een absolute go voor in jouw garderobe! 

 

Matchy in de winter

Hip, hot and happening. Oh ja, en ontzettend stijlvol; matchende kleding voor het trotseren van de koud tijdens onze winterse maanden. Dus sla je slag, en ga voor een matchende sjaal, met muts én handschoenen! Heb je een werk meeting, of dien je voor een andere reden netjes of chique de deur uit te moeten? Lange winterjas aan met deze matchende accessoires en je bent helemaal good to go! Wil je het op safe spelen? Ga dan voor donkere kleuren, zoals zwart of donkerblauw. Toch iets meer een daredevil? Sla dan je slag met een geruite variant, of één met horizontale strepen; de handschoenen zullen dan waarschijnlijk matchen met één kleur van de verschillende kleuren uit muts en sjaal! 

 

https://www.sliponline.nl/