In en Out Living
Image default
Woningen

Het familiebedrijf heeft 20 jaar ervaring in de verkoop van luxe onroerend.

Het familiebedrijf heeft 20 jaar ervaring in de verkoop van luxe onroerend goed in de mooiste en snelst groeiende stad. Uw adviseur in het agentschap, die u stap voor stap begeleidt in alle stadia van de transactie en bij mogelijke vervolgacties en u van informatie voorziet.

De lijst met aanbiedingen omvat zowel comfortabele appartementen aan zee als appartementen in het stadscentrum op 10 minuten lopen van het strand. Appartementen en penthouses in nieuwe gebouwen, cottages en winstgevende woonprojecten aan de kust van de stad. Selectie van onroerend goed is mogelijk op basis van individuele wensen. Wij werken voor u om uw eigendom te kopen, verkopen, verhuren, leasen en beheren. Onze vaste klanten ontvangen prioritaire mailing met de meest interessante aanbiedingen van onroerend goed en projecten aan de kust.

Van een gespecialiseerde onderneming kwamen we tot een krachtige structuur met voldoende productie- en technisch potentieel om constructiewerk van wisselende complexiteit uit te voeren. We bouwen residentiële gebouwen, villa’s en commercieel vastgoed, we voeren renovaties uit van vervallen gebouwen en sociale voorzieningen en we voeren reparaties uit. We zijn ook specialisten op het gebied van juridische ondersteuning van het bouwproces in alle fasen, van de selectie van grond en het opstellen van de nodige documentatie tot de ingebruikname van de faciliteit voor beheermaatschappijen.

 

 

Huis te koop

https://be.propenda.com/