In en Out Living
Image default
Bedrijven

Greenwall met kunstbeplanting

Wanneer uw Greenwall echt moet lijken maar u wel wilt besparen op kostprijs, energie, water en onderhoud, kies je voor een Greenwall met kunstbeplanting door Peter van Son Interieurobjecten. Onze groene wanden zijn snel geplaatst, behoeven géén dure bewateringsmachines en hebben geen onderhoud nodig. In plaats van echte planten levend te houden in een situatie waar dat bijna niet mogelijk is kiezen we bewust voor een wandbedekking met kunstplanten. Het verschil in aanzicht zal niemand opvallen, maar het verschil in afval en de ecologische afdruk is groot.

Maak uw ruimte aantrekkelijk voor uw gasten door een enorme groene indruk op de muur te monteren. Ook met kunstplanten waant u zich midden in de natuur. Uw gasten vollen zich comfortabel en voor uw werkgevers heeft een gunstig effect op het humeur. Voor elk project maken wij graag een Greenwall op maat. Van kleine woonkamer, verplaatsbare beursstand tot bekleding van een volledige bedrijfswand. Wij denken graag met u mee om ook voor uw project een geschikte toepassing Greenwall te bedenken. De samenstelling van de realistische kunstplanten bedenkt u zelf, wellicht met wat ondersteuning van een van onze stylisten.

Realistisch gebruik van kunstplanten      

Van elke populaire kamerplant is wel een kunstplant alternatief te vinden. Helaas is het verschil van kwaliteit ook erg verschillend. Samen met verschillende leveranciers in binnen en buitenland zijn we continue op zoek naar de meest realistische kunstplanten. Ook is het mogelijk om kunstplanten te realiseren met brandvertragende en Uv-bestendige eigenschappen. Zo zijn onze groene wanden ook geschikt voor allerlei horeca toepassingen. Ons assortiment bestaat dan ook enkel uit realistische kunstplanten, bloemen, grassen en hangplanten.

Voor een prijsopgave van uw Greenwall neemt u contact met ons op via onze website www.petervanson.nl. We bekijken uw wensen, de afmetingen en mogelijkheden tot montage en berekenen zo tegen welke scherpe prijs wij uw verticale tuin kunnen aanbieden. Géén zorgen, een greenwall van kunstbeplanting kost in aanschaf al minder dan een greenwal van echte planten. Het onderhoud van uw kunstplantenwand is helemaal géén zorgenpost. Dit hoeft slechts 1 maal per jaar.