In en Out Living
Image default
Woningen

De tofste merken voor jouw interieur

We leven momenteel in een tijd waarin iedereen net wat luxer probeert te gaan, dat zien we aan alles. Stijlen van huizen en inrichtingen worden minder kleurrijk maar wel een stuks strakker en moderner. Daar past de markt zich op aan, en zo ook voor de onderstaande merken. Daarbij wordt technologie steeds belangrijker en werken we steeds vaker thuis. Een prettige leefomgeving is dus van een steeds groter wordend belang.

Dreamhouse

Dreamhouse zal zich het meest bemoeien met de slaapkamer, dit merk produceert dus een hoop artikelen zoals boxsprings, dekbedovertrekken en dat soort artikelen. Op gebied van bedden en dan met name de boxsprings zitten ze qua prijs kwaliteit goed in het segment, ze bieden voor een goede prijs nog betere boxsprings aan. Dat is ook te zien aan de reviews van klanten. Op gebied van dekbedovertrekken hebben ze een extreem ruim assortiment van kleuren, patronen en maten, wat we terug zien is de kwaliteit van de producten, satijn verschijnt ook veel. Je kan eindeloos bladeren om uiteindelijk de perfecte samenstelling voor jou kamer te vinden! Ook artikelen zoals badjassen is Dreamhouse niet vies van om te produceren, ze hebben vooral witte stijlen voor een luxe uiterlijk. 

Deluxa

Dit merk is gericht op accessoires voor in huis of bij je werkplek, als je rondkijkt tussen de producten dan kom je vooral dingen tegen waarvan je niet wist dat je ze toch wel nodig had. En dat is zo leuk aan dit merk, voor een schappelijke prijs heb je van alles en nog wat dat toch wel goed uitkomt. Dan noem ik dingen zoals horlogedoosjes, make-up organizers, led strips, massage pistolen, bureaulampen en nog veel meer. Deluxa heeft niet een specifieke stijl, dus voor ieder wat. Heb je liever wat met meer kleur? Dat hebben ze! Liever wat simpeler? Dat hebben ze! Het is de moeite zeker waard om een kijkje te nemen op de vele webshops waar Deluxa zich laat verkopen.