In en Out Living
Image default
Mobiliteit

De beste scooters voor elk budget – Inenoutliving.nl

Er zijn veel verschillende soorten scooters/scootmobielen op de markt, dus het kan lastig zijn om de juiste te vinden. Of je nu als klant op zoek bent naar een beginnersscooter om mee te beginnen of een geavanceerd model om je vaardigheden te verbeteren.

Het kiezen van de juiste zal het verschil maken in je prestaties en hoeveel plezier je ermee hebt. Dit artikel schetst de beste beschikbare scooters, gebaseerd op prijs en functionaliteit, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke het beste voor u is.

 

Hoeveel zal ik het gebruiken?

Voor rijders die een paar dollar willen besparen, is Gilera een geweldige budgetoptie. Deze scooters halen tot 90 mijl per gallon (mpg) met tweecilinder- en handmatige transmissiemodellen en kunnen snelheden bereiken van 80 mph.

Prijzen lopen meestal tussen €2.800 en =€4.000. Voor rijders die iets sportiever maar toch betaalbaar willen, kost Gileri’s Xciting 400-model ongeveer 75 mpg en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: rood/wit/blauw; rood Zwart; zwart/oranje.

 

In wat voor weer ga ik rijden?

Als je met een paar vrienden de stad wilt verkennen, kun je een scooter overwegen. Een van uw beste opties is de Piaggio MP3 500 3V, die is uitgerust met drie stoelen en veel opbergruimte biedt. Een beetje duurder dan sommige van zijn concurrenten, het kost je €6.999. Maar als u een voertuig koopt dat uzelf en twee van uw vrienden van punt A naar punt B brengt zonder te zweten (en weer terug naar huis), dan is het het waard. Er zijn tenslotte genoeg andere manieren om geld te besparen op een dure rit als deze.

 

Heb ik opslagruimte nodig?

Als je een plezierige rit en een iconische naam wilt, zoek dan niet verder dan Suzuki. Al meer dan 65 jaar bouwt Suzuki motorfietsen voor elke gelegenheid. Het is dan ook jammer dat we Suzuki meestal associëren met zuinige motoren.

Hun scooters zijn even betaalbaar en even stijlvol. Van kleurrijke ontwerpen tot prachtige ritten, Suzuki is zeker het overwegen waard als je op zoek bent naar een leuk klein transportmiddel. Als u uw woon-werkverkeer wilt vervangen door iets spannenders, hoeft u niet verder te zoeken dan de Suzuki TU2017X uit 250. Deze gebruiksvriendelijke scooter is zowel qua uiterlijk als qua prestaties een topper – het is een van onze topkeuzes!

 

Hoeveel wil ik uitgeven?

Er zijn veel verschillende scooteropties beschikbaar en ze variëren enorm in prijs. Met een investering zo fors als een scooter, wil je er zeker van zijn dat je er een krijgt die het beste bij je behoeften past. Over het algemeen is het een goed idee om na te denken over hoeveel u realistisch aan een scooter kunt uitgeven. Hoewel er veel budgetvriendelijke opties zijn.

Vooral als je besluit om tweedehands te kopen (zie Marktplaats). zullen de meeste mensen waarschijnlijk in twee kampen vallen: degenen die meer functies en comfort willen, maar onder de €1.000 willen blijven en degenen die dat wel zouden willen. geef liever minder dan €500 uit en offer wat prestatie- of comfortniveaus op voor de prijs.

 

Hoe verhoudt dit zich tot andere vergelijkbare producten die er zijn?

Natuurlijk kun je elke keer dat je rit kapot gaat een nieuwe elektrische scooter kopen, maar dat is niet bepaald goed voor je portemonnee. Het betekent ook dat er meer afval op stortplaatsen komt te staan.

Een betere optie is om te gaan met een scooter die gemakkelijk kan worden gerepareerd. De batterijen van een elektrische scooter gaan meestal langer mee dan ze op eigen kracht kunnen verplaatsen. Dus het is ideaal om er een te vinden die een algemeen (en gemakkelijk toegankelijk) type batterij gebruikt. Kijk ook hoe moeilijk het is om onderdelen zoals wielen of decks te vervangen, die na verloop van tijd kunnen verslijten, zelfs als ze niet vaak kapot gaan.

 

Hoe duurzaam is het?

Een elektrische scooter is een grote investering, en het is waarschijnlijk niet een die je na een paar jaar aan de kant wilt schuiven. Zoek naar een elektrische scooter met minimaal twee jaar garantie. Vergeet ook niet om eerdere beoordelingen van eigenaren te bekijken, vooral als u online winkelt en niet in staat bent om uw potentiële aankoop uit te proberen voordat u deze koopt. En onthoud dat sommige garanties alleen fabrieksfouten dekken; als uw batterij leeg raakt in het derde jaar van eigendom – wat kan gebeuren met allerlei soorten slijtage – kan de garantie u niet helpen deze te vervangen.

Is het te repareren?

Zorg ervoor dat u weet hoe u deze kunt repareren voordat u een gebruikte scooter koopt.

Breng het dan indien nodig naar een professional. Voordat je het vraagt, ja, het repareren en onderhouden van een scooter zal duur zijn. Het is aan jou of dat het waard is of niet.

https://www.fastfuriousscooters.nl/nieuwe-scooter/