In en Out Living
Image default
Aanbiedingen

Zoldertrappen

Zoldertrappen

Een trap naar de zolder. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De zoldertrappen van Van Eldik Ladders zijn een praktische oplossing voor dat probleem.

 

Losse zoldertrap

Heb je een zolder maar weet je niet zeker hoe je er het beste kunt komen? Dan is de losse zoldertrap waarschijnlijk een hele goede optie voor je. Deze zoldertrappen plaats je eenvoudig zelf tussen de verdiepingen. Doordat het een losse zoldertrap is haal je de trap ook weer eenvoudig weg. Hierdoor heb je veel ruimte over op, bijvoorbeeld, je overloop. De vast trap kan nogal eens in de weg staan. Daar heb je hier geen last van.

 

Kant en klare zoldertrap

We zien nog vaak dat trappen als bouwpakket aan je geleverd worden. Dat betekent dat je deze trap na levering nog zelf in elkaar moet zetten. Dat vinden wij bij Van Eldik ladders niet praktisch; misschien zelfs wel onveilig! Wanneer je geen verstand hebt van het maken van trappen dan kunnen we het ons heel goed voorstellen dat je niet weet wanneer een trap goed in elkaar is gezet. En dat is wel belangrijk. Je wilt wanneer je de trap opklimt zeker weten dat het veilig is. Dat is de reden waarom je bij van Eldik een kant en klare zoldertrap krijgt. Een trap die wij veilig hebben gemaakt voor jou. Je kunt dus direct gebruik maken van je trap.

 

Veilige zoldertrappen

Je hebt gekozen voor een losse zoldertrap maar wilt nog extra veiligheid. Dat kan. Deze zoldertrappen zijn te voorzien van extra accessoires die het gebruik makkelijker en veiliger maken. Zo zijn er handige haken in combinatie met een bevestigingsrail verkrijgbaar. Hiermee haak je de trap eenvoudig vast. De rail bevestig je onder het zoldergat. De haken gaan aan de trap. Daar haak je de trap dus veilig aan vast. Er is ook een leuning verkrijgbaar. Een trapleuning van een meter of anderhalve meter. Het maakt hierbij niet uit aan welke zijde van de zoldertrap je de leuning plaats. Dat kan zowel links als rechts.

 

Koop je zoldertrappen bij van Eldik ladders

Losse zoldertrappen koop je dus bij Van Eldik Ladders. Omdat we je voorzien van een kant en klare trap waarbij je ook nog eens handige en veilige accessoires kunt krijgen. Heb je nog vragen over het aanschaffen van een zoldertrap? Neem dan contact op met ons. We helpen je graag om de beste keuze te maken voor jouw specifieke situatie.

 

https://www.vaneldikladders.nl/