In en Out Living
Image default
Lampen en verlichting

Welkom in de wereld van The Neon Company!

Ben je klaar om je leven op een nieuwe manier te verlichten? Dan ben je op de juiste plaats! Wij introduceren The Neon Company – een one-stop shop voor alles wat met neon te maken heeft. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar iets leuks en unieks, of gewoon wat extra flair wilt toevoegen aan je interieur, The Neon Company heeft alles wat je nodig hebt! Laten we eens nader bekijken wat we aanbieden.

 

Verlicht je interieur

The Neon Company is gespecialiseerd in op maat gemaakte neonreclames die perfect zijn ontworpen voor de inrichting van je huis. We hebben duizenden ontwerpen om uit te kiezen, dus wat je stijl ook is, je kunt iets vinden dat perfect is voor jouw ruimte. Natuurlijk, als je liever iets meer persoonlijks hebt, zullen onze getalenteerde ontwerpers met je samenwerken om het ideale ontwerp voor jouw behoeften te maken. Laat ons je helpen een kenmerkend stuk te creëren dat je ruimte echt zal doen stralen!

 

Ook voor bedrijven!

Wij bieden niet alleen aangepaste neonreclames voor huizen, maar ook voor bedrijven! Onze commerciële neon sign diensten zijn ongeëvenaard in kwaliteit en vakmanschap. Of het nu gaat om een LED-bord of een verlichte etalage, ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt tussen de concurrentie. We hebben jarenlange ervaring met het maken van ontwerpen op maat en kunnen je bij elke stap assisteren – van concept tot installatie.

 

Veiligheid staat bij ons voorop

Bij The Neon Company staat veiligheid altijd voorop. Al onze producten zijn UL Listed en voldoen aan alle toepasselijke veiligheidsnormen van de plaatselijke elektrische regelgeving. En als het tijd is voor de installatie, zorgen onze gediplomeerde technici ervoor dat alles veilig gemonteerd en aangesloten wordt volgens de industriële normen. Wij vinden dat de veiligheid nooit in het gedrang mag komen als het erom gaat je huis of bedrijf wat extra glans te geven!

 

Of je nu hoopt wat pit toe te voegen aan je huisdecor of iets speciaals wilt voor je zakelijke bewegwijzering, The Neon Company heeft precies wat je nodig hebt! Met duizenden beschikbare ontwerpen en speciaal voor jou ontworpen opties, garanderen we dat we elke visie tot leven kunnen brengen. En met onze inzet voor veiligheid en uitstekend vakmanschap, vertrouwen we erop dat iedereen die voor The Neon Company kiest precies krijgt wat hij zoekt – en dan nog wat! Dus wacht niet langer – kom bij ons terwijl we de wereld één voor één verlichten!