In en Out Living
Image default
Woningen

Welke diensten bieden goede verhuizers aan?

Wanneer je een verhuisbedrijf inhuurt, helpen ze met het op en neer dragen van banken, het inpakken van dozen in een vrachtwagen en het naar je nieuwe huis rijden. De meeste verhuizers bieden echter naast hun standaardaanbod ook extra verhuisdiensten aan. Deze services kunnen precies zijn wat je nodig hebt om je verhuizing soepel te laten verlopen. Overweeg dus wat een full-service verhuisbedrijf voor jou kan bereiken voordat je alleen het basisplan kiest. Laten we eens kijken naar enkele van deze diensten.

Demontage en montage

Alles wat aan de muur is bevestigd, ook grote meubelen en apparatuur, moet eerst worden gedemonteerd en verpakt voordat het wordt verplaatst. Door je verhuizers in te zetten om de zaken voor je af te handelen, bespaar je tijd en mentale inspanning. Ze zorgen ervoor dat alles goed in elkaar past wanneer ze alles weer in elkaar zetten in je nieuwe huis door de juiste apparatuur mee te nemen, al die kleine schroeven te verzamelen en ze allemaal in een zak te stoppen.

Secure behandeling van waardevolle spullen

Er zijn dingen in je huis die af en toe meer nodig hebben dan alleen het standaard inpakwerk, zoals kunst, wijnverzamelingen, breekbare goederen, antiek, kunst, noem maar op. Vraag je verhuisbedrijf om je te helpen bij het ontwerpen van een op maat gemaakte houten kist of ander soort verpakking op maat om je spullen naar de bestemming te brengen als uje er absoluut zeker van wilt zijn dat je kostbare bezittingen onbeschadigd in jouw nieuwe huis aankomen. Veel bedrijven bieden nu milieuvriendelijke krat oplossingen die ook nog eens zeer kostenefficiënt zijn.

Moeilijk manoeuvreren

Niets is vervelender dan op een verhuisdag te ontdekken dat je bank of bed niet door de deuren van je nieuwe huis past. Een verhuisbedrijf met volledige service zal dit soort verrassingen voor zijn. Voor een ervaren verhuisbedrijf is het hijsen van meubels door ramen niets bijzonders. Zij weten precies hoe ze met de situatie moeten omgaan. Ze zullen je meubels op de juiste plaats zetten, ook als dit voor extra werk zorgt.

Opruimdiensten

Je verhuisbedrijf kan het schoonmaken voor jou verzorgen wanneer je verhuizing een uitgebreide schoonmaak vereist of als je verhuist naar een huis dat niet volledig is schoongemaakt. Zij halen het vuil uit je huis en laten het desgewenst schoonmaken. Meestal houdt dit in dat je een contract afsluit met een ander bedrijf om de schoonmaaktaken uit te voeren; niettemin zullen zij verantwoordelijk zijn voor het inhuren en plannen van deze externe schoonmakers.

Het beste verhuisbedrijf heeft alles in huis om jou te helpen bij elke stap van je verhuizing, van planning tot uitvoering.