In en Out Living
Image default
Babykamer en kinderkamer

Wat is verstandig? Mijn wasmachine laten repareren of compleet vervangen?

In de meeste gevallen kun je je wasmachine nog wel laten repareren, maar is dat wel verstandig om te doen? En is het economisch gezien wel rendabel? In sommige gevallen is het beter om de wasmachine te laten repareren, dat kan veel goedkoper zijn dan een hele wasmachine te gaan kopen. Natuurlijk heb je nu de vraag of dat in elk geval wel zo is, uit mijn ervaring kan ik je vertellen dat een wasmachine reparatie niet duur is. Als je belt naar een wasmachine monteur in bijvoorbeeld Rotterdam kunnen zij je vertellen wat de kosten zullen gaan bedragen en wat er eventueel vervangen moet worden aan de witgoed. Deze moet natuurlijk weer werken zoals hij dat hiervoor deed. Als je een slechte wasmachine hebt kun je beslissen om een nieuwe te gaan kopen. Dit kan een hoop geld gaan kosten, door reparatie kun je je wasmachine weer zo goed als nieuw krijgen.

De witgoed monteur kwam thuis bij me langs.

Toen de monteur bij mij thuis langskwam zag ik dat de monteur al zijn gereedschap had uitgepakt, hij wilde direct aan de slag en beginnen aan de wasmachine reparatie. De vriendelijke monteur uit Rotterdam wist direct wat het probleem was en kon zo het onderdeel vervangen, ik had snel weer een goede wasmachine. De monteur kijkt samen met je naar wat het probleem is en legt je dat goed uit en vertelt je wat de reparatie gaat kosten (het was goedkoper dan ik dacht). Het was duidelijk te merken, de monteur had echt verstand van zaken en vertelde wat de oorzaak van de storing was geweest. Wat bleek? Ik maakte verkeerd gebruik van de wasmachine en door middel van de eerlijke diagnose die de monteur kon vaststellen werd mij verteld dat ik zuiniger moest omgaan met de wasmachine en de wasmachine niet moest overbelasten met teveel kleding.

141 Reviews op de website van www.wasmachinerotterdam.nl

Voordat ik de monteur besloot te bellen zag ik op de website van de reparatie service in rotterdam dat ze 141 (positieve) reviews hadden op de site, ik was hier erg tevreden over en besloot direct contact met ze op te nemen door ze te gaan bellen. Gelukkig kon de monteur vandaag nog bij me langskomen en had de monteur de probleem van het witgoed apparaat kunnen oplossen. Ik raad jullie allemaal aan om de wasmachine wel te onderhouden als je deze vaak gebruikt. Je kunt zo onnodige kosten voorkomen en een hoop ellende (en ook geld!) besparen.

Werkgebieden van mijn favoriete witgoed monteur.

De monteur vertelde mij dat hij werkzaam was in verschillende regio’s en vooral in Rotterdam, ze repareren witgoed apparaten in Hoogvliet, Rotterdam Noord, West, Zuid, Krimpen, Capelle, Schiedam en in vlaardingen maar ook Ridderkerk. Mijn persoonlijk advies? Neem gewoon contact met ze op door het formulier in te vullen op de website. Je kan met een paar klikken op de muisknop snel een afspraak maken en vertellen welke storingen je wasmachine heeft.