In en Out Living
Image default
Woningen

Wat is het beste type hardhouten vloeren?

Hoe vind je de beste hardhouten vloeren

Hardhouten vloeren zijn klassiek in elke ruimte. Door hardhouten vloeren te kiezen, krijgt u een mooie schone lei om elke decorstijl te creëren, of u nu op zoek bent naar een moderne oase of een traditionele thuisbasis. Als het gaat om het kiezen van de juiste hardhouten vloeren voor uw huis, zijn de beste hardhouten vloeren afhankelijk van… nou ja, u!

De sleutel tot hardhouten vloeren bent u

Zo veel als wij zou graag een one-size-fits-all hebben als het gaat om hardhouten vloeren, de waarheid is dat iedereen verschillende ontwerpbehoeften en -wensen heeft. Maar wees niet bang, we hebben tal van tips om u te helpen de juiste vloeren te vinden voor u, uw gezin, uw huisdieren en uw favoriete bezigheden. Het kiezen van de juiste houten vloer gaat veel verder dan kleur. Natuurlijk is kleur belangrijk, maar het vinden van vloeren die duurzaam genoeg zijn voor uw ruimte en binnen uw budget passen, zijn overwegingen die niet over het hoofd mogen worden gezien. Je kunt denken aan lichte of donkere houten vloeren, hier wat voorbeelden

Voetverkeer is een factor

De eerste stap bij het uitkiezen van uw hardhouten vloer is bepalen in welke kamer deze komt. Dit is van belang omdat de mate van slijtage die uw vloer ervaart vaak per kamer kan verschillen. Het morsen en voetverkeer dat plaatsvindt in de keuken bijvoorbeeld, is veel groter dan die van de hoofdslaapkamer. De locatie kan dus helpen bepalen welk type duurzaamheid u nodig heeft bij het kiezen van hardhouten vloeren.

U hoeft uw budget niet te breken

Nog een belangrijk punt factor om te overwegen is uw budget, aangezien sommige houtsoorten duurder zijn dan andere. Ebbenhout is een van de duurste houtsoorten omdat het niet alleen zeldzaam is, maar ook duurzaam en termietbestendig. Aan de andere kant zijn laminaat met houtlook en luxe vinylplanken een goedkope manier om voor minder de gewenste hardhoutlook te krijgen.

Naast verschillende houtsoorten zijn er verschillende producten en methoden voor afwerking vloeren. Sommige houten planken worden kant-en-klaar in de fabriek geleverd en andere moeten na installatie worden afgewerkt. De kosten verschillen per type vloer en vloerafwerking. Bezoek of bel uw lokale Flooring America om de details en kosten van hardhouten vloeren te begrijpen.

 

http://vloerenbaas.nl