In en Out Living
Image default
Aanbiedingen

Wanddecoratie voor in de achtertuin

Bij de invulling voor je tuin denk je al snel aan meubels, planten, bloemen en accessoires. Dit is natuurlijk leuk, maar je kan ook gaan voor mooie wanddecoratie. Dit is immers iets waar je op een zomerse dag vaak tegenaan kijkt. Er zijn veel opties voor een wand in je tuin. Hier vertellen we je welke opties er zijn. 

 

Planten 

Om nog wel even kort stil te staan bij planten in je tuin kan je gaan voor wat klimplanten tegen de wand aan. Je kan een mooi patroon ontwerpen om de klimplanten langs te laten lopen. Hierdoor krijg je een creatief, origineel en groen beeld. Ook is het mogelijk om plantenbakken aan de muur te hangen. Dit kan je ook doen voor bloemen. Hierdoor creeër je een mooie wand van planten en bloemen. 

 

Hout

Houd je nu van wat kunst in huis? Dit kan je ook gerust doortrekken naar buiten. Denk dan wel aan andere soorten materialen in vergelijking met de schilderijen die bestemd zijn voor binnenshuis. Hout is bijvoorbeeld materiaal wat je goed buiten kan ophangen. Er zijn veel soorten, patronen en ontwerpen in houten buiten kunst. Ook een wandbord is een erg populair decoratie stuk. Hier kan je plankjes inmaken en daar vervolgens leuke accessoires op zetten. 

 

Canvas 

Verder kan je wat betreft kunst nog verder kijken dan bijvoorbeeld hout. Ook een canvasdoek is erg leuk om in je tuin op te hangen. Ook hier zijn veel verschillende afmetingen en ontwerpen in te vinden. Verschillende websites kunnen je helpen bij jouw eigen ontwerp. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op xxlbehang.nl. 

 

Spiegels 

Een spiegel kan je eigenlijk overal ophangen in je tuin. Maar hang het aan een wand en het maakt je tuin helemaal af. Daarnaast is het een mooie bijkomstigheid dat je tuin optisch groter lijkt door een spiegel. 

 

Tekst

Wat je steeds vaker ziet is tekst in de tuin. Denk dan aan tekstbordjes met mooie spreuken en woorden. Een wandkast van hout kan je ook opvullen met een letterbak. Hier kan je zelf woorden of tekens inzetten. Zo kan je er eigenlijk iedere dag wel wat anders van maken. 

 

https://xxlbehang.nl/