In en Out Living
Image default
Aanbiedingen

Voorjaarsschoonmaak: Een checklist voor je kantoor

Het is weer die tijd van het jaar! Het weer wordt warmer, de dagen worden langer, en het is eindelijk tijd om na te denken over de voorjaarsschoonmaak. Als je kantoor wel een opfrisbeurt kan gebruiken, dan hebben wij de juiste checklist voor je. Van het grondig reinigen van de tapijten tot het opruimen van je bureau, hier is alles wat je moet doen om je kantoor klaar te maken voor de lente.

De belangrijkste punten

De lente is begonnen, en dat betekent dat het tijd is om na te denken over de voorjaarsschoonmaak. Als je kantoor wel een opknapbeurt kan gebruiken, dan hebben wij de juiste checklist voor je. Van het grondig reinigen van de tapijten tot het opruimen van je bureau, hier is alles wat je moet doen om je kantoor klaar te maken voor de lente.

1. Stof alle oppervlakken af

Bureaus, planken, kasten, enz. Vergeet niet de moeilijk bereikbare plaatsen af te stoffen!

2. Stofzuig alle tapijten en vloerkleden 

Zorg ervoor dat je meubels verplaatst, zodat je bij elk hoekje en gaatje kunt komen.

3. Was alle ramen – binnen en buiten! 

Dit is ook een goede gelegenheid om te kijken of er barsten of beschadigingen zijn die gerepareerd moeten worden.

4. Stof verlichtingsarmaturen af

Plafondventilatoren, lampen, enz. Nogmaals, vergeet de moeilijk bereikbare plaatsen niet!

5. Opruimen

Dit is een perfecte gelegenheid om je te ontdoen van ongewenste of onnodige spullen die je ruimte verstoppen. Doneer of recycle wat je kunt, en gooi de rest weg.

6. Organiseer 

Nu je hebt opgeruimd, neem je de tijd om te organiseren wat overblijft, zodat het efficiënter is en gemakkelijker om te vinden wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt 

7. Diep schoonmaken 

Dit omvat zaken als de binnenkant van kasten en laden schoonmaken, plinten en deurkozijnen schoonvegen, en alles wat een goede schrobbeurt nodig heeft. Vergeet vaak vergeten plaatsen als vensterbanken en ventilatieroosters niet!

8. Geef jezelf een schouderklopje 

Het is je gelukt! Leun nu achterover en geniet van je schone en georganiseerde kantoorruimte! 

Een helpende hand

Soms is een beetje hulp bij het opruimen en schoonmaken geen overbodige luxe! Ook voor jouw kantoor/of bedrijf. Laat je kantoren schoonmaken door EW Facility Services en je hebt gegarandeerd een spik en span kantoor.

https://www.ew.nl