In en Out Living
Image default
Woning en Tuin

Vloerluiken geheel op maat gemaakt

Uw huis is uw kasteel. U wilt deze mooie plek zoveel mogelijk naar uw eigen wensen inrichten. Dit geldt ook voor uw bedrijfsruimte. Soms is dit echter lastig. Op een plek waar een trap uitkomt wilt u geen ruimte verliezen. Een oplossing die dan overwogen kan worden is een vloerluik op maat.

 

Voordelen vloerluiken op maat

Vloerluiken op maat bieden vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is het besparen van ruimte. Een vloerluik is namelijk beloopbaar. Daardoor gaat geen vierkante meter aan ruimte verloren en kan het beschikbare oppervlak optimaal worden benut voor wonen of werken. Daarnaast worden de luiken electrisch aangedreven. Dit zorgt ervoor dat ze veilig, stil en handig te gebruiken zijn. Bij stroomstoring is het uiteraard ook mogelijk om de luiken handmatig te openen. Bediening van het automatische openen van het luik vindt plaats door middel van een knopje op de muur. Naast deze technische voordelen zijn de luiken ook nog eens prachtig ontworpen, zodat ze een toevoeging vormen voor uw interieur.

 

Keuzes bij een vloerluik

Er zijn ook nog keuzemogelijkheden op precies het luik samen te stellen dat u wenst. Zo kan bijvoorbeeld worden gekozen voor veiligheidsglas als materiaal. Dit zorgt voor extra lichtinval. Ook kan echter worden gekozen voor tegelwerk of natuurlijk hout. Op die manier kan het luik volledig opgaan in de vloer. Op die manier heeft u een extra toegangsmogelijkheid voor de kamer, zonder dat dit meteen duidelijk is. Natuurlijk is de afwerking van hoge kwaliteit en ziet het luik er netjes uit. Reden genoeg dus om te kijken of een vloerluik iets voor u is!