In en Out Living
Image default
Bouwen en verbouwen

Serbo bouwt

Dat bouwen sneller en goedkoper kan hebben bedrijven zoals Serbo wel bewezen de afgelopen jaren. Je kunt bij Serbo terecht voor het laten bouwen van een veranda, tuinkamer, serre en zelfs een lichtstraat. Met de jarenlange expertise weten ze kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs.

Overdekte veranda

Veel mensen willen een veranda toevoegen aan hun huis en hiervoor kloppen ze vaak aan bij Serbo. Een veranda kunnen ze namelijk binnen een korte tijd maken en dit doen ze op maat. Als klant bepaal je zelf wat je wil en Serbo gaat er mee aan de slag om het realiteit te maken.

Tuinkamer

Een tuinkamers is de perfecte toevoeging aan het huis. Het is betaalbaar en zo hoeft niet de hele huis verbouwd te worden voor wat extra ruimte. Je kunt een tuinkamer aan het huis laten bouwen door Serbo of los in de tuin. Het is maar voor welke ontwerp je gaat en waar je de tuinkamer voor wil gebruiken.

Serre

Serbo heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van top serre bouwers in Nederland. Voorbeelden hiervan kun je over heel Nederland zien. Een serre kunnen ze met veel verschillende materialen bouwen of je nou een houten,glazen of aluminium serre wil. Het is allemaal mogelijk.