In en Out Living
Image default
Woning en Tuin

Lees hier meer over vloerverwarming droog systeem

Wanneer je aan vloerverwarming denkt, zie je al meteen een ruimte volgestort met beton of mortel. Vaak is dit een klus waarvoor zeker een paar dagen uitgetrokken moet worden. Want voordat de vloer kaal is moet er eerst gleuven in de grond gemaakt worden voordat het beton of de mortel erop gespoten kan worden om de grond te egaliseren. Daarna kunnen de verwarmingsbuizen erin gelegd worden. Helaas is de klus dan nog niet geklaard. Want er moet een paar dagen gewacht worden tot de laag droog is. Een andere manier is het vloerverwarming droog systeem. Hier komt geen mortel of beton aan te pas, maar zijn elementen die kant en klaar de fabriek hebben verlaten. Prefab elementen worden deze genoemd.  

Voordelen van deze prefab vloerelementen 

Het vloerverwarming droog systeem heeft veel voordelen. De naam zegt het al, het is droog en makkelijk te leggen. R Floorzz is het bedrijf waar deze elementen te koop zijn. Je kunt ervoor kiezen om deze elementen zelf te gaan leggen of de monteurs van dit bedrijf dit laten doen. Al binnen één dag is het mogelijk om een vloerverwarming te hebben.  Zo zijn deze elementen ook voor bepaalde renovatieprojecten zeer aantrekkelijk. Vooral omdat deze op een bestaande vloer gelegd kunnen worden.   

Er zijn diverse voordelen aan deze elementen. Zo is dit materiaal niet zwaar en hierdoor makkelijk te verwerken. Ze hebben een isolerende werking en kunnen zowel op de beneden vloer, maar ook op een andere verdieping gelegd worden. Kies jij ook voor een heerlijke temperatuur in huis, neem dan contact op met R Floorzz. 

https://www.rfloorzz.nl/droogbouw-vloerverwarming/