In en Out Living
Image default
Dienstverlening

Het is voordeliger om je tegels inclusief leggen te laten doen

Is je woning toe aan vernieuwing, zijn de tegels in de badkamer, keuken of tuin helemaal versleten en oud geworden? Dan is het zeker tijd voor het vervangen van deze tegels en opzoek te gaan naar een bedrijf waarbij je tegels inclusief leggen kunt laten doen. In dit Artikel vertel ik over het tegelbedrijf Natural Stones die een breed assortiment heeft aan natuurstenen en andere mooie steen bladen. De stenen die ze aanbieden worden geïmporteerd uit India, Italië en Spanje. De stenen worden in Nederland gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld een betegelde wand, vloer of voor bijvoorbeeld keukenbladen of tafelbladen.

Waarom kiezen voor tegels inclusief leggen?

Bij Natural Stones worden er speciale prijzen aangeboden wanneer je ervoor kiest om alles door hetzelfde bedrijf te laten doen, in dit geval Natural Stones dus. Je kunt er terecht in de showroom om wat inspiratie op te doen of om advies op maat te krijgen. Nadat de stenen zijn uitgekozen en alle wensen besproken zijn, kan er een speciale prijs en offerte aangemaakt worden. Zo blijft het duidelijk wat de totale prijs gaat worden en weet je altijd waar je aan toe bent. 

Natuurstenen of Keramische tegels?

Bij Natural stones hebben ze beiden in de aanbieding. De Natuurstenen of Keramische stenen bestaan allemaal uit graniet, composiet, hardsteen, keramiek of marmer. Het marmer wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor de keuken tegenwoordig. Alle tegels die ze gebruiken zijn keramisch en worden door gespecialiseerde gelegd. Het leggen van tegels is namelijk maatwerk en moet altijd op een goede manier gelegd worden, zo krijg je altijd het beste resultaat. 

Eindresultaat en afwerking

Bij Natural Stones vinden zij het belangrijk dat jij echt tevreden bent met het eindresultaat en zullen zij ook nooit zomaar weg gaan voordat er duidelijk is geweest dat je 100% tevreden bent. Twijfel niet om te noemen wanneer er iets niet naar wens is!