In en Out Living
Image default
Woning en Tuin

Eiken tafels op maat, kan dat?

Meubels kopen kan soms best frustrerend zijn. Je hebt een bepaald beeld voor ogen van hoe je woning eruit moet zien. Je weet precies wat je zoekt om een echt thuis voor jezelf te creëren. Maar na een dag op de meubelboulevard heb je het nog steeds niet gevonden. Je hebt tientallen eiken tafels gezien, maar het is het steeds nét niet.

De kleur is net niet wat je wilt, de tafel is net te klein (of te groot), het tafelblad heeft de verkeerde vorm of het is het onderstel wat het niet helemaal is. Dus sta je nog steeds met lege handen, terwijl je in gedachten van al die eiken tafels één perfecte tafel maakt. Dat onderstel van die eerste, en dan dat blauwe tafelblad van die andere winkel, maar dan in een andere kleur. Oh en die afwerking van die ene was ook wel heel bijzonder.

Die eiken tafel bestaat (nog niet)

Het leuke is, alle eiken tafels die jij maar kunt verzinnen, kunnen worden gebouwd. Je moet alleen iemand vinden met het benodigde vakmanschap. Met Tafels99.nl heb je die vakman gevonden. Wij verkopen alle soorten eiken tafels die je maar kunt voorstellen. In onze showroom hebben we enkele tientallen tafels staan die uit voorraad leverbaar zijn. Deze zijn allemaal met de hand gebouwd door onze eigen meubelmakers in onze eigen werkplaats.

Onze meubelmakers werken met veel liefde aan deze voorraadmodelen, maar het zijn de maatwerkopdrachten die ze het leukst vinden. Dankzij hun jarenlange ervaring in het bouwen van eiken tafels kunnen ze alles maken.

Die perfecte eiken tafel die je zoekt bestaat misschien nog niet, maar daar kunnen wij verandering in brengen.

Kom kennismaken

Neem eens contact met ons op voor een (geheel vrijblijvende) afspraak. We laten je zien wat er allemaal mogelijk is. Misschien dat je al snuffelend door onze showroom op nieuwe ideeën komt. Daag ons uit de eiken tafel van je dromen te bouwen. Je moet met wel héél gekke specificaties komen op het gebied van vorm, afmeting, blad,onderstel of afwerking voordat wij ons achter de oren krabben. En zelfs dan is de kans groot dat je binnen een paar weken de Eiken Tafel der Eiken Tafels thus hebt staan!