In en Out Living
Image default
Woningen

De vele voordelen van ronde vloerkleden

Wil je graag een origineel vloerkleed in je woning? Kies dan voor een rond exemplaar! Deze vloerkleden zijn momenteel helemaal in en geven je interieur net dat beetje extra. Daarnaast hebben ronde vloerkleden vele voordelen ten opzichte van hun rechthoekige tegenhangers. We leggen ze graag aan je uit!

Ronde vloerkleden zijn helemaal in

Momenteel zijn ronde vloerkleden helemaal in. Dit komt doordat ze net wat extra’s toevoegen aan je interieur. Een rechthoekig vloerkleed is natuurlijk ook mooi, maar een rond exemplaar geeft toch net dat beetje extra. Als je graag woontrends volgt, is een rond vloerkleed dus zeker de moeite waard!

Veelzijdig en stijlvol

Ronde vloerkleden zijn niet alleen mooi, maar ook veelzijdig en stijlvol. Ze passen bijvoorbeeld perfect in een modern of landelijk interieur. Daarnaast kun je ze gemakkelijk combineren met andere woondecoraties, zoals kussens en plaids. Kortom: met een rond vloerkleed kun je alle kanten op!

Makkelijk te combineren

Een ander voordeel van ronde vloerkleden is dat ze makkelijk te combineren zijn met meubels en andere woondecoraties. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk een rond vloerkleed onder een bank of tafel schuiven. Dit maakt het vloerkleed niet alleen stijlvol, maar ook praktisch!

Een rond vloerkleed is dus zeker de moeite waard als je op zoek bent naar een origineel en stijlvol vloerkleed. Weet je nog niet precies welk vloerkleed bij jouw interieur past of wil je meer tips voor het huis inrichten? Op de website van huis-inrichten.com kun je veel andere tips vinden.

Waarom geen vierkant vloerkleed?

Ronde vloerkleden zijn niet alleen mooi, maar ook veelzijdig en stijlvol. Ze passen bijvoorbeeld perfect in een modern of landelijk interieur. Daarnaast kun je ze gemakkelijk combineren met andere woondecoraties, zoals kussens en plaids. Kortom: met een rond vloerkleed kun je alle kanten op! Een vierkant vloerkleed is daarentegen vaak minder veelzijdig en past niet altijd even makkelijk in de ruimte.