In en Out Living
Image default
Aanbiedingen

De veelzijdige toepassingen van laserbehandelingen: meer dan alleen ontharen

De veelzijdige toepassingen van laserbehandelingen: meer dan alleen ontharen

Daar waar laserbehandelingen vooral gebruikt werden voor het ontharen van oksels en benen, worden deze behandelingen tegenwoordig steeds veelzijdiger toegepast. Laserbehandelingen zijn de afgelopen jaren dan ook populairder geworden dan ooit. Verschillende huidaandoeningen kunnen met behulp van laserstralen effectief en veilig worden behandeld. In deze blog willen we de verschillende toepassingsmogelijkheden van laserbehandelingen bespreken.

 

Wat is een laserbehandeling?

Een laserbehandeling is een medische procedure waarbij er gebruik wordt gemaakt van een laserstraal. Dit is een geconcentreerde lichtbundel die op het gebied dat moet worden behandeld wordt gericht. Het licht dat afkomstig is van de laserstraal dringt diep door in de huid en kan zo verschillende huidaandoeningen behandelen. Behandelingen met laserlicht zijn snel en pijnloos. Ook heeft het lichaam vaak weinig tot helemaal geen hersteltijd nodig om van een laserbehandeling te herstellen.

 

Wat kan er allemaal behandeld worden met laserbehandelingen?

Laserbehandelingen worden niet alleen ingezet voor het ontharen van benen en oksels. Zo kun je er ook meerdere soorten huidaandoeningen mee behandelen. Denk bijvoorbeeld aan pigmentvlekken, couperose, wratten of acne. Laserbehandelingen zijn erg effectief gebleken in het bestrijden van acne. Hiervoor is wel een speciaal soort laserbehandeling met blauwlichttherapie nodig. Het laserlicht remt bacteriĆ«n en vermindert ontstekingen. Ook pigmentvlekken op de huid kunnen met laserstralen behandeld worden. Door de laser op het pigment in de huid te richten, breekt het pigment af en vervagen de pigmentvlekken. Heb je last van littekens of wil je je fijne lijntjes en rimpels verminderen? Een laserbehandeling kan zomaar uitkomst bieden. 

 

Jouw kwaaltjes behandelen met laserstralen?

Of je nu gladde, zachte benen wilt hebben of eindelijk eens van die hardnekkige acne verlost wilt zijn, veel kwaaltjes zijn met behulp van laserstralen te behandelen. Zo ook bij Clinic63. Je kunt hier terecht voor verschillende soorten laserbehandelingen. Plan bijvoorbeeld een afspraak in voor laser ontharen, pigmentvlekken, kalknagels verwijderen of het verwijderen van tatoeages door middel van laserlicht. Met laserbehandelingen is er veel meer mogelijk dan je denkt. Kijk voor alle mogelijke behandelingen met laserlicht op de website. Klik hiervoor op bovenstaande link en je komt vanzelf op de juiste pagina uit.

 

https://www.clinic63.nl/