In en Out Living
Image default
Woning en Tuin

DE LUXE VAN BUITENVERBLIJVEN

Het was een zomer van extremen. In juni werd gemeten dat we de warmste junimaand sinds 1901 hebben beleefd. In juli werden delen van Duitsland, België en het zuiden van Limburg getroffen door overstromingen als gevolg van aanhoudende regenbuien, waardoor meerdere rivieren en beken overstroomden. 

Als je het ‘geluk’ hebt dat je niet in een van die getroffen gebieden woont, is de kans groot dat je van een aangename zomer hebt kunnen genieten. Vakantie in eigen land als alternatief voor een vliegvakantie of lange autorit is steeds meer in trek. Op staycation (vakantie in eigen huis) heeft ook zo z’n voordelen. Want misschien heb je net een huis gekocht in plaats van die verre vakantie. Je hebt je hart verloren aan een leuk huisje met een mooie tuinruimte en veel potentie. Gefeliciteerd! En omdat je voorziet dat in de nabije toekomst wel een gezinsuitbreiding aankomt, wil je alle ruimte benutten om zo comfortabel mogelijk te kunnen wonen. Daarom is het oriënteren naar de mogelijkheden voor buitenverblijven een goede stap. 

DOUGLAS OVERKAPPING VAN OUTDOOR ISLAND

Weten wat je wilt en hoe je het wilt is belangrijk om je droomhuis te kunnen realiseren. Er zijn verschillende mogelijkheden of je nu kiest voor een veranda, een tuinhuis of een blokhut. Wil je een douglas overkapping met plat dak, zadel dak of kapschuur? Shop rond bij verschillende outdoor winkels voor de mogelijkheden.  

Sommige makers van buitenproducten zoals Outdoor Island hebben een showroom of showtuin waar je de producten zelf kunt zien en beleven. Zo krijg je een goed idee van de mogelijkheden en voel je wat het beste bij jou en jouw situatie past. Zo kun je ter plekke ook voorbeelden van variaties tegenkomen waar je mogelijk niet eerder aan hebt gedacht. 

VAN JOUW DROOM TOT WERKELIJKHEID

Zoals bij elk project, is de eerste stap oriënteren en inventariseren van je wensen. Handig is om hierbij hulp in te schakelen van een professional. Bij veel outdoor winkels kun je een vrijblijvend gesprek aangaan. Zo kun je samen een duidelijke schets maken van jouw droom buitenverblijf. Hierbij is het belangrijk om al jouw wensen te benoemen zodat je een volledig mogelijk plan op kunt stellen. Neem bijvoorbeeld een schommel, speeltoren of klimrek voor de kinderen mee in je plan.

Vervolgens maakt de professional een offerte op met een ontwerp en prijsopgave. Afhankelijk van jouw wensen en keuzes kan het prijskaartje behoorlijk oplopen. Dit kan wel even schrikken zijn. Bedenk wel, dat een exclusief product met hoogwaardige duurzame materialen lang meegaat en uiteindelijk betaalt zich dat terug. 

Wanneer je akkoord hebt gegeven  met de offerte, gaat jouw droom verblijf in productie. Alle tekeningen worden op maat gemaakt en materialen worden  besteld. Na de nodige voorbereidingen, zullen met jou afspraken worden gemaakt voor de montage. Eenmaal opgeleverd kun je gaan genieten van jouw mooie nieuwe en comfortabele buitenverblijf!