In en Out Living
Image default
Telefonie

De Huawei P40 lite

De nieuwste smartphone van Huawei is de P40 lite. De telefoon beschikt over en dual-sim. Het voordeel van dual-sim is dat je twee simkaarten tegelijkertijd kunt gebruiken zonder dat je twee telefoons moet aanschaffen. Wanneer je normaal gesproken twee telefoons zou hebben waarbij er een werk en een privé telefoon is, kun je dit dus in een telefoon kwijt. In Azië wordt er veel gebruik gemaakt van dit type telefoon. Voor zakenmensen die veel reizen bijvoorbeeld tussen de EU en landen daarbuiten kan dit een fijne oplossing zijn. Je kunt dus met Simkaart A bellen in de EU en met Simkaart B in Canada. Hiermee voorkom je hoge kosten die je wel zou hebben bij het gebruik van maar een Simkaart.

De kosten voor de Huawei P40 lite zijn 244 euro. Het voordeel hiervan is dat je bij het afsluiten van een abonnement niet vast zit aan een BKR-registratie. De telefoon heeft als besturingssysteem Android open Source Project waarbij de Google diensten niet zijn voorgeprogrammeerd. Het geheugen van de smartphone is 128 GB met een camera’s van 48, 8, 2 en 2 megapixel. Het beeldscherm is 6.4 inch groot en de batterijcapaciteit is 4200 mAh. Je laadt de Huawei P40 lite op via de bijgeleverde USB-C lader. De display van de telefoon is Full HD+ wat ervoor zorgt dat je Netflix kunt kijken met een fatsoenlijke beeldkwaliteit. De telefoon maakt video-opnames in 4K en Full HD+.

Verleng de levensduur van je telefoon

Door gebruik te maken van een telefoonhoesje kun je de levensduur van een telefoon verlengen. Er komen geen krassen of brasten in je scherm. Daarnaast kun je door een telefoonhoesje met een mooi design iets extra’s toevoegen. De book case telefoonhoesjes zorgen ervoor dat je beurs thuis kan blijven. De pasjes kunnen namelijk in de hoes worden opgeborgen. Mocht je telefoon nu nog niet waterdicht zijn dan kun je via een telefoonhoesje zorgen dat je dus wel onderwater kunt met je telefoon. Je kunt dus wel die fantastische foto van die langs zwemende school vissen maken. Mocht je nu problemen hebben met een telefoon die erg snel leegt gaat, dan zijn er zelfs hoesjes met een powerbank erin verwerkt zodat jij zorgeloos Netflix kunt kijken. Zie huawei p40 lite telefoonhoesje voor meer informatie.

https://www.telefoonhoesje.nl/Huawei-P40-Lite-Hoesjes