In en Out Living
Image default
Bouwmaterialen

BNV-tools

BNV tools is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van klusproducten.

Met de grote variatie in goede producten is het moeilijk om niet te vinden waar je naar op zoek bent. Onze klanten bestaan uit particulieren en bedrijven, de types bedrijven waar wij mee samenwerken zijn zelf ook voornamelijk in de bouw bezig (bijvoorbeeld: installatiebedrijven, stukadoors en andere technische en/of bouwkundige dienstverleners).

 

BNV tools is ook in bezit van woodies schroeven. Dit zijn speciale Torx schroeven met een speciale punt waardoor ze sneller in het hout vallen. De zogeheten ‘’freesribben’’ onder de kop zorgen ervoor dat de schroef beter in het hout verzinkt en de ‘’schachtribben’’ laten de schroef makkelijk in het hout draaien, wat scheuren in het hout voorkomt. Hierdoor is voorboren ook niet meer nodig. Woodies houtschroeven zijn er in veel verschillende vormen: deeldraad verzinkt, voldraad verzinkt, deeldraad geelverzinkt, deeldraad RVS, deeldraad SHIELD en zwarte potdekselschroeven. Voor het verwerken in houten vlonders, steigers, schuttingen etc. zijn er de Woodies vlonderroeven RVS 410 en vlonderschroeven SHIELD. 

 

Naast woodies schroeven heeft BNV Tools ook veel andere producten voor de standaard klusser. Zo hebben we verschillende soorten ijzerwaren, waaronder balkdragers. Dit zijn stukken metaal die zware balken en andere materialen in de lucht kunnen houden. BNV tools verkoopt 4 soorten balkdragers: Balkdragers GBS (deze zijn voor grote houten balken), gordinglassen (dit is meer om balken te verbinden), raveeldragers (deze dragers zijn geschikt voor het verlengen van draagbalken) en regeldragers (deze brengen extra zekerheid en bieden ondersteuning bij grote constructies).

 

Natuurlijk zijn dit niet de enige producten die wij verkopen. Onze complete aanbieding van producten is beschikbaar op de website. Mocht u vragen hebben of toch geïnteresseerd zijn in ons complete assortiment bezoek dan snel onze website: www.bnvtools.nl

  1. . toch liever bellen of mailen? Dat kan ook door te bellen met het nummer: 0117 42 10 64 of stuur een mail met uw vraag naar: info@bnvtools.nl
https://www.bnvtools.nl/