Glaszetter IJsselmonde nodig? Ontdek Van der Have glas

 

Heeft u een glaszetter IJsselmonde nodig? Dan kunt u hiervoor altijd terecht bij Glashandel Van der Have. Met meer dan 25 jaar ervaring zorgen we altijd voor een goed resultaat. Het is altijd slim om het laten zetten van glas over te laten aan een professional. Op deze manier bent u er niet alleen zeker van dat het goed gebeurt, maar ook dat het snel gebeurt. Een goede glaszetter IJsselmonde weet als geen ander hoe dit zo snel en vakkundig mogelijk geregeld wordt. Zo heeft u er geen zorg meer aan en zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van een strak resultaat.

 

Snelle en vakkundige service

Als glaszetter in Rotterdam en omgeving biedt Van der Have de snelste service. Het is logisch dat u snel geholpen wilt worden door een goede glaszetter om uw woning of kantoor in IJsselmonde weer te voorzien van nieuw glas. Glaszetter Van der Have is niet alleen een vakkundige, maar ook een snelle hulp op het gebied van glas vervangen nieuw glas zetten. Is er sprake van een noodgeval? U kunt dan altijd snel een beroep doen op onze noodvoorziening. Is er geen sprake van spoed? Ook dan is het bij ons mogelijk om binnen twee dagen na een afspraak een offerte te ontvangen. 

 

U heeft meerdere mogelijkheden op het gebied van glas en bij Van der Have helpen we u graag bij het maken van de beste keuzes. Als glaszetter IJsselmonde zijn we dan ook gespecialiseerd in het plaatsen van dubbel glas. Dit is niet alleen een betere, maar ook een meer duurzame keuze. Want met het plaatsen van dubbel glas kiest u op de langere termijn voor een lagere energierekening. Bij Van der Have glas helpen we u graag met het realiseren van al deze wensen en willen we u natuurlijk ook altijd meer informatie bieden over het maken van duurzame keuzes in het laten plaatsen van glas. 

 

Van der Have glas: voor iedere klus

Heeft u een glaszetter IJsselmonde nodig? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Het is bijvoorbeeld altijd mogelijk om een offerte aan te vragen: hiermee krijgt u een duidelijk beeld van de kosten. En zo weet u dus ook wat het zal kosten om een glas te laten vervangen of zetten door een goede glaszetter IJsselmonde. Neem de offerte goed door en laat ons weten wanneer u een afspraak wilt inplannen. We komen graag bij u langs in IJsselmonde om voor u aan de slag te gaan!

 

Een vloerkleed in de kamer

Wilt u graag een vloerkleed in de woonkamer of slaapkamer hebben? Maar twijfelt u nog of weet u niet zo goed welke u het beste kan nemen? In dit blog leest u verschillende redenen waarom een vloerkleed in uw slaap- of woonkamer hoort en welke het beste bij uw interieur past.

 

5 voordelen van een vloerkleed in uw woon- en/of slaapkamer

Het aanschaffen van een vloerkleed heeft kan verschillende voordelen hebben. Bent u benieuwd naar de voordelen van een vloerkleed? U leest ze hieronder:

 

  1. Wanneer u kiest voor een vloerkleed in uw woon- en/of slaapkamer zult u merken dat een vloerkleed direct heel veel warmte meeneemt. Het zal een stuk gezelliger ogen in de woonkamer en het onderbreekt de vloer ook nog eens mooi. Het neemt niet alleen warmte mee in de zin van gezelligheid, maar het is ook echt nog een stuk warmer aan u voeten. Hoe fijn is dat?
  2. Een vloerkleed zorgt ervoor dat uw meubels bij elkaar horen. Wanneer u een vloerkleed onder uw meubels legt, lijkt het net of de meubels dan echt bij elkaar horen, omdat het op hetzelfde vloerkleed staat.
  3. Er zijn zoveel verschillende soorten vloerkleden, dat er altijd wel een geschikt vloerkleed is voor elke smaak en interieur. De reden dat u geen vloerkleed kan vinden, gaat dus niet op.
  4. Een vloerkleed is er natuurlijk niet alleen om het interieur op te fleuren, maar kan er ook zijn voor handige dingen. Denk bijvoorbeeld aan het geluid dempen in uw ruimte. Hoe dikker het vloerkleed, hoe meer het geluid wordt gedempt.
  5. Gelukkig zit u niet voor altijd vast aan uw vloerkleed. Een vloerkleed is makkelijk weg te halen en er is weer makkelijk een nieuwe neer te leggen. Een vaste vloer kost dan ook veel meer moeite om te vervangen.

 

Een vloerkleed heeft dus verschillende voordelen en past eigenlijk wel in elk interieur. U hoeft dus niet meer te twijfelen of u een vloerkleed wilt aanschaffen. Een vloerkleed kan altijd vervangen worden en heeft nog veel meer voordelen.

https://www.nieuwedesignmeubels.nl

Een vloer met een betonlook Van Hollandse Bodem

Van Hollandse Bodem is specialist op het gebied van luxe gietvloeren, maar het kiezen van de juiste kleur is voor veel klanten lastig merkt het bedrijf uit Gorinchem (Zuid-Holland, aan het klaverblad van de A27 en A15) marktleider aan het worden. 

Ten eerste is het een kwestie van smaak maar ook zijn zaken zoals lichtinval en gebruiksdoeleinden van de ruimte erg belangrijk voor het kiezen van de juiste kleur. De gietvloeren kunnen in bijna alle RAL en NCS kleuren worden gemaakt. Zo kan je je gietvloer precies afstemmen op jouw inrichting en wensen. Naast alle effen kleuren kan Van Hollandse Bodem ook een zogenaamde betonlook gietvloer maken. Deze gietvloer bestaat uit 2 kleuren polyurethaan die op locatie worden gemengd en aangebracht. Hierdoor ontstaat een kleurstructuur in de gietlaag die veel weg heeft van een betonvloer. Doordat de vakmensen van Van Hollandse Bodem deze handmatig aanbrengen kan je als klant zelf aangeven hoe druk je de structuur wilt hebben. Zo maakt Van Hollandse Bodem elk project voor jouw als klant op maat.

De betonlook gietvloer kan dus worden gemaakt met alle combinaties van RAL en NCS kleuren. In de showroom vind je altijd circa 40 grootformaat monsters (70x70cm) om een idee van de vele mogelijkheden te geven. Mocht jouw keuze er niet bijzitten dan vertalen de medewerkers van Van Hollandse Bodem je wens graag naar een nieuw monster. 

Ben je op zoek naar een gietvloer met een stoere betonlook? Bekijk dan snel de website voor meer informatie of bezoek de showroom. Van Hollandse Bodem vind je in het designcentrum Het Open Huis in Gorinchem aan de Newtonweg. Naast Van Hollandse Bodem vind je hier vele andere luxe interieurzaken.

https://gietvloer-wand.nl/