In en Out Living
Image default
Dienstverlening

Welke sfeerhaard wordt er gebruikt in een Cinewall?

Een cinewall is perfect voor iedere woonkamer, een cinewall kan namelijk helemaal op maat worden gemaakt en worden afgestemd op jouw smaak. Hierdoor gaat de cinewall helemaal op in je interieur en werkt hij echt als eyecatcher. Een cinewall brengt tv kijken naar een nieuw niveau, het lijkt namelijk alsof je naar een bioscoopscherm kijkt. Ook heb je met een cinewall geen last van allerlei bedrading, de bedrading zit namelijk mooi weggewerkt in de cinewall. Het is ook mogelijk om in de cinewall een sfeerhaard toe te voegen, dit zorgt voor extra sfeer.

Wat is een sfeerhaard?

Een sfeerhaard is een haard die op elke mogelijke plek kan worden geplaatst, voor een sfeerhaard is namelijk geen schoorsteen nodig. Dit komt omdat er geen echt vuur uit een sfeerhaard komt, de vlammen worden namelijk gemaakt door led lampen. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken rondom de brandveiligheid, er is namelijk niets dat voor brand kan zorgen.

Geen vuur

Naast dat er geen brandgevaar is bij een sfeerhaard is het ook veel makkelijker dan een normale openhaard. Bij een normale open haard moet je namelijk steeds nieuwe blokken op het vuur gooien en het as weghalen. Een sfeerhaard neemt al deze taken uit handen. Een sfeerhaard kan wel warmte geven, je hebt namelijk sfeerhaarden met een verwarmingsfunctie. Het makkelijke hieraan is dat er een vaste temperatuur ingesteld kan worden, net als bij een verwarming. Bij een normale open haard is het natuurlijk niet mogelijk om de warmte precies te bepalen, het wordt dan ook vaak te warm.

Plekken voor een sfeerhaard 

Zoals eerder al gezegd zorgt een sfeerhaard voor veel sfeer, dit kan in de woonkamer, op kantoor en in de slaapkamer zijn. Hierdoor maak je elke ruimte heel huiselijk en zorg je voor het optimale woongevoel. 

 

Gerelateerde artikelen

Het is voordeliger om je tegels inclusief leggen te laten doen

Een heerlijk schoon bedrijf voor u in Enschede

Van A naar B met het diepladervervoer