In en Out Living
Image default
Bouwen en verbouwen

Welke lampen zijn het beste voor de veranda?

Een prachtige veranda vraagt natuurlijk om een goed lichtplan. Alleen op deze manier komt de charme van de overkapping helemaal naar voren. Maar welke lampen zijn het meest geschikt voor onder een veranda? En welke LED-verlichting geeft het mooiste resultaat voor een overkappingen in de tuin? Het kiezen van de juiste verlichting kan soms best een hele klus zijn. Bij Ledlogic vindt u daarom een uitgebreid assortiment lampen voor de veranda die zowel sfeer én een goede verlichting geven.

LED-lampen aanleggen onder de overkapping of veranda

De sfeer van een terrasoverkapping is helemaal afhankelijk van welke soort lampen er worden gebruikt. LED-lampen zijn zeer energiezuinig in gebruik, en garanderen daarnaast een prachtige verlichting voor onder de veranda. Doordat LED in verschillende wattage leverbaar is, zijn er altijd lampen te vinden die geschikt zijn voor uw terrasoverkapping. Zo kunt u er voor kiezen om LED-spots te integreren in de wanden of de vloer van de veranda, maar u kunt ook gebruik maken van dimbare inbouwspots waarmee een warme ambiance gecreëerd kan worden. Als u zelf lampen wil gaan aanleggen onder de veranda, dan is het verstandig om hier al tijdens de bouw rekening mee te houden. Op deze manier bent u altijd voorzien van genoeg stroompunten voor het aansluiten van de LED-verlichting.

Waterdichte lampen voor de veranda

Hoewel een veranda ons voorziet van een droge zitplaats op het terras en in de buitenlucht, wil dat niet zeggen dat de lampen voor de veranda niet waterdicht hoeven te zijn. Waterdichte en vochtbestendige LED-lampen zijn het meest geschikt om te gebruiken voor carports, overkappingen of veranda’s. Deze verlichting is niet gevoelig voor vochtige of natte weersomstandigheden zodat een lange levensduur kan worden gegarandeerd. In onze webshop kunt u daarom een keuze maken tussen diverse soorten waterdichte lampen die geschikt zijn om te gebruiken als veranda verlichting.

Sfeervolle verlichting aanbrengen met LED-lampen

Een veranda is een uitgelezen plaats om heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven. Het geeft ons de mogelijkheid tot een droge zitplaats, terwijl we toch nauw verbonden zijn met de natuur. Daarnaast is het aanbrengen van sfeervolle lampen voor onder de veranda eenvoudig zelf te realiseren aan de hand van LED-verlichting. Kies voor draaibare inbouwspots of maak een keuze uit het uitgebreide assortiment opbouw-spots van LED.

https://www.ledlogic.nl/veranda-lampen