Vocht in huis? Dit zijn de gevolgen

Vochtproblemen in huis. Je merkt het snel genoeg. Condens op de ramen. Of schimmels en vochtplekken op muren. Het is niet alleen lelijk, maar het heeft ook gevolgen voor de staat van de woning en het tast de gezondheid aan. Redenen genoeg om de vocht in huis direct aan te pakken voordat het zich verergert.

De gevolgen van vocht in huis

Lelijke vochtplekken in huis en vochtige buitenmuren zijn niet alleen heel storend, maar beïnvloeden ook je gezondheid en tasten de woning aan. Vocht in huis is daarom schadelijker dan je wellicht denkt. Met het Schrijver Systeem® wordt de luchtvochtigheid gestabiliseerd en voorkom je de deze vochtproblemen:

  • Gezondheidsklachten
  • Schade aan je woning
  • Onnodig hoge energiekosten

Op de website van Schrijver Systeem vind je een uitgebreide uitleg wat de gevolgen zijn van vocht in huis.

Waardoor ontstaan vochtproblemen?

Vocht in huis ontstaat door verschillende oorzaken. Oorzaken die elk op een eigen manier moeten worden bestreden. Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van vocht:

  • Optrekkend vocht
  • Doorslaand vocht
  • Condensatievocht
  • Vocht door lekkage
  • Bouwvocht

Optrekkend en doorslaand vocht

Optrekkend en doorslaand vocht zijn veelvoorkomende vochtproblemen in Nederland. Vanwege het klimaat is de grond en lucht vaak vochtig. Dit vocht dringt de woning binnen via grondvocht en regen. Normaal gesproken zorgen gezonde funderingen en buitenmuren dat het vocht wordt tegengehouden. Maar omdat gevels en muren van oude woningen vaak beschadigd of poreus zijn geworden, dringt het vocht gemakkelijk naar binnen. Ondanks spouwmuren die de functie hebben om de woning te beschermen tegen kou en vocht van buitenaf, slaat het vocht over naar de binnenmuur. De muurelementen van Schrijver Systeem is hiervoor een permanente oplossing.

Condensatievocht 

Naast vocht van buitenaf, wordt de woning ook van binnenuit bevochtigd. Door ons menselijk handelen als douchen, koken en de was ophangen, neemt de luchtvochtigheid in de woning toe. Natuurlijk dat een raam openzetten helpt, maar vaak is dit niet voldoende en in de winter meestal geen optie. Bovendien zijn nieuwe woningen meestal overgeïsoleerd waardoor het lastiger wordt om het vocht op een natuurlijke wijze af te voeren.

Lekkage of bouwvocht

Een vochtprobleem hoeft niet altijd een permanent karakter te hebben. Bijvoorbeeld bij lekkage. Ook al zijn de effecten hetzelfde (vochtplekken, schimmels etc.) het zal op een andere manier opgelost moeten worden. En snel ook. In dit geval heb je een loodgieter nodig in plaats van de muurelementen van Schrijver Systeem. Om bouwvocht te verwijderen uit de woning gebruik je bijvoorbeeld speciale bouwdrogers.

Schrijver Systeem Vochtbestrijding

Vertoont jouw woning signalen van teveel vocht? Het Schrijver Systeem is een slimme oplossing om dit permanent op te lossen. Met in de buitenmuur aangebrachte prefab-elementen wordt overtollig vocht afgevoerd. Voor altijd! De werking is voor 100% gebaseerd op natuurlijke luchtstromingen. Reken definitief af met vochtproblemen in huis en vraag om de gratis offerte vochtbestrijding van Schrijver Systeem.

 

https://schrijversysteem.nl/vocht-in-huis/

vloerkleed wol

Opzoek naar een mooi vloerkleed van wol? Dat is zeker een goede keuze want u krijgt een warme sfeer in huis! 

Wat leuk dat u opzoek bent naar een mooi vloerkleed. Dat is een slimme keuze want een vloerkleed kan uw woonkamer of slaapkamer zoveel meer bieden. Het zorgt namelijk echt voor een bepaalde sfeer, welke sfeer dat is dat creëert u helemaal zelf. Dat hangt namelijk van het soort vloerkleed af want u gaat aanschaffen. Er zijn veel verschillende soorten vloerkleden aan te schaffen maar wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een vloerkleed van wol dan zult u bijvoorbeeld een hele warme sfeer krijgen in uw huis. Daarnaast zorgt een vloerkleed van wol natuurlijk altijd voor heerlijke warme voeten en staat een vloerkleed van wol waarschijnlijk ook nog prachtig in uw huis. Een vloerkleed van wol is namelijk tegenwoordig helemaal in en het wordt zeker een nieuwe trend. 

Waar kunt u zo’n kleed aanschaffen? 

Bij een online bedrijf met een goede service. Een goed bedrijf doet er alles aan om de klant tevreden te maken. Ze helpen u dan ook graag met al uw vragen en zijn ook ervaren in hun vak waardoor ze u veel kunnen bijbrengen over de producten.

https://vloerkledenloods.nl/nl/vloerkleden/hoogpolig-vloerkleed/

Vloerkleed

Een huis inrichten zoals jij dat wil

Wanneer je net een nieuw huis hebt gekocht of gehuurd ben je helemaal enthousiast. Je wilt alles natuurlijk erg graag gaan inrichten en waarschijnlijk heb je allang allerlei stijlen in je hoofd zitten die jou aanspreken. Wat mensen vaak vergeten qua inrichting is een vloerkleed! Een vloerkleed hoort echt in een woonkamer. Deze wordt meestal een klein beetje onder de bank geschoven en daarnaast staat vak de salontafel in zijn geheel op het kleed. Het maakt een kamer af en daarnaast wordt het er gezelliger en knusser. Er zijn vele verschillende soorten vloerkleden waar je uit kan kiezen, je moet daar eerst een keus uit maken en je moet natuurlijk goed kijken wat bij jouw woning past. Daarnaast moet het natuurlijk ook bij de kleuren passen die je in je woonkamer stopt. Een vloerkleed koop je vaak tegelijk met de bank, dit komt omdat het heel belangrijk is dat deze twee kleuren met elkaar matchen. 

De verschillende vloerkleden waar je uit kan kiezen zijn; 

– Vintage vloerkleden 

– Hoogpolige vloerkleden 

– Moderne vloerkleden 

– Basic vloerkleden 

– Vloerkleed op maat 

De naam van het vloerkleed

De naam zegt eigenlijk al wat voor soort vloerkleed het is. Je moet dus goed kijken welke stijl overeenkomt met het vloerkleed. Wanneer je dit wilt gaan kopen kan je natuurlijk naar de winkel gaan. Maar niet veel winkels geven een duidelijk beeld van hun vloerkleden. Daarnaast is dit vaak een subcategorie waardoor je per winkel misschien twee of drie kan vinden. Je moet dus veel winkels bij langs totdat je de perfecte vloerkleed hebt gevonden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om online te gaan kijken naar vloerkleden! Hier heb je alle kleden op een rijtje en kan je ze een voor een bekijken. Je hoeft niet direct een keus te maken en je kan ze ook even met elkaar vergelijken. Wanneer je eenmaal jouw vloerkleed hebt uitgezocht kan je deze bestellen en dan heb je die binnen enkele werkdagen al in huis! En dan kan je lekker genieten van je eigen knusse vloerkleed.

https://vloerkledenloods.nl

Alles over de laminaatvloer en zijn voordelen

Alles over de laminaatvloer en zijn voordelen

Mensen kiezen steeds vaker voor de laminaatvloer als ze een vloer moeten laten leggen. Deze stijgt de afgelopen jaren in populariteit. Daar zijn veel redenen voor, want de laminaatvloer brengt verschillende voordelen met zich mee. Benieuwd welke? Dat lees je hier.

Meerdere lagen

Laminaat is samengesteld uit vier lagen. De laag die je ziet, is de toplaag. Deze is gemaakt van kunststof, maar wordt zo ontworpen dat deze zo realistisch mogelijk op het dessin lijkt. Daaronder heb je een bedrukte laag papier en vervolgens een drager. Dit laatste is de kernlaag van laminaat, die bestaat uit samengeperste houtsnippers. De drager kan een HDF (High Density Fiberboard) of MDF (Medium Density Fiberboard) zijn. Als de houtsnippers op hoge dichtheid worden samengeperst, dan heb je te maken met HDF. Deze is van betere kwaliteit dan de MDF.

Kliklaminaat

Er zijn verschillende methoden om laminaat te leggen. Kliklaminaat is hierbij het meest in trek. Met deze verbinding ‘klik’ je als het ware de planken in elkaar. Het is makkelijk om te doen en er is geen lijm bij nodig. Voordeel is dus dat je dit, als je handig bent, zelf kunt doen. Als je hier niet behendig in bent, kun je het best een professional inschakelen. Verder wordt kliklaminaat ook gekozen omdat afzonderlijke planken makkelijk te vervangen zijn wanneer ze eventueel beschadigd raken.

Dessins

Laminaat komt voor in verschillende dessins, die op zich weer enorm verschillen. Ook Meister laminaat beschikt over verschillende dessins.

Een houtdessin kan bijvoorbeeld spijkers, knoesten en dergelijke bevatten. Je kunt zelfs kiezen voor een houtdessin met groeven, die een optisch verlengend effect hebben op je kamerlengte.

Naast hout kun je ook kiezen voor dessins zoals steen of fantasie. Hoeveel realistische elementen je toevoegt, hangt af van je eigen smaak.

Vervolgens kun je een kleur uitzoeken en daarbij ook kiezen uit lichte of donkere varianten. Een laminaatvloer kan dus geheel aangepast worden naar je persoonlijke smaak.

Overige pluspunten

Wat veel mensen willen weten is of een laminaatvloer te combineren is met vloerverwarming. Het antwoord hierop is ja. Daarnaast kan een laminaatvloer in elke ruimte geplaatst worden.

Daarbij moet wel opgelet worden bij vochtige ruimten, want dan is een variant nodig met een vochtbestendige onderlaag. Een laatste voordeel is dat de laminaatvloer bijna niet kan beschadigen of verkleuren.

Krassen en putten zullen nauwelijks voorkomen en de vloer is bestendig tegen veel vlekken. Om de vloer te onderhouden hoef je alleen regelmatig te stofzuigen en dweilen.

Prijs en kwaliteit

Laminaatvloeren zijn er voor ieder budget. Het verschil zit dan in de kwaliteit. Vaak is het zo dat de duurdere laminaatvloer, van hogere kwaliteit is.

Deze kwaliteit wordt aangeduid met een cijfer tussen de 21 en 34. Hoe hoger het cijfer, des te hoger de kwaliteit van de vloer. Als je kiest voor een kwaliteitshoogte, dan is het belangrijk om rekening te houden met het gebruik van de vloer. Als dit laag is, dan mag de vloer ook van lagere kwaliteit zijn.

Zo zal een laminaatvloer in de slaapkamer vaak van minder hoge kwaliteit mogen zijn dan een laminaatvloer in de woonkamer of keuken.

https://www.laminaat123.nl/

Op zoek naar werk in de houthandel

Ik ben al een tijdje op zoek naar werk want ik ben nu 7 maanden werkloos. Ik ben echt weer toe aan werk want in het begin dacht ik wel even van lekker eventjes rust alleen nu wordt ik al helemaal gek. Eigenlijk had ik dit al na 2 weken. Het is tegenwoordig niet echt makkelijk om in Rotterdam werk te zoeken aangezien er best wel veel mensen werkloos zijn. Uit onderzoek is gebleken dat 12% van de Rotterdammers thuis zit en dus niet kan of wilt werken. Het gaat wel beter met de werkeloosheid zeggen ze en dat is fijn maar ik wil gewoon weer een nieuwe baan. Ik heb 9 jaar lang een eigen bedrijf gehad. Ik zat ik de vloeren business en ik legde de mooiste houten vloeren Rotterdam. Althans dat vond ik haha. Het bedrijf liep altijd aardig goed, we konden er goed van rondkomen. Totdat ik erachter kwam dat mijn compagnon elke maand wat extra geld weg sluisde. Hier was ik natuurlijk totaal niet over te spreken aangezien we zo ook de belasting achter ons aan konden krijgen en buiten dat hij had mij ook belazerd. Ik besloot uit het bedrijf te stappen en kreeg wel een aardig zakcentje mee. Maar dat thuis zitten word ik gewoon gek van.

Houten vloeren Rotterdam

Ik heb vorige week een sollicitatiegesprek gehad bij een bedrijf in Rotterdam wat in de vloeren zit. Ik heb er wel een goed gevoel over want ik heb natuurlijk al de nodige ervaring in deze business en het was een leuk gesprek dus ik denk dat dit het wel eens zou kunnen worden. Ik werd twee weken geleden gebeld door een kennis die had gezien dat er nog een plaatsje vrij was bij Baxhouthandel. Ik had er gesolliciteerd en werd dus uitgenodigd voor een gesprek. Baxhouthandel staat ook bekend om zijn houten vloeren Rotterdam en zo kan ik dus weer gaan doen wat ik altijd al gedaan heb. Ik hoop echt dat dit het wordt en dat ik weer lekker aan de slag kan gaan.

Laminaat, de beste keuze in budget en gemak

 

Een nieuwe woning, uw woning verbouwen of gewoon op zoek naar een laminaat vloer in uw stijl? Wij zijn vastberaden om u de juiste informatie te bieden over het diverse aanbod in het assortiment.

Een laminaat vloer is niet alleen het fundament van de vloer, maar tevens het fundament voor de stijl van uw huis. De vloer in uw nieuwe woning is het eerste wat opvalt. Zodoende is het van groot belang dat u goed voorgelicht wordt door middel van  enige achtergrondinformatie over een laminaat vloer, om zo een zo juist mogelijk beeld te krijgen van de beste vloer voor uw woonsituatie. Laminaat vloeren zijn immers razend populair, worden aangeboden door veel partijen, maar zijn niet altijd eenduidig over de te verwachten kwaliteit van de vloer.

 

Materialen en gebruiksklassen

Laminaat is een product dat uit verschillende lagen is opgebouwd. Door een laminatieproces is dit kunststofproduct samengesmolten. Het dessin van de vloer en de kunststof onderlaag samen vormen de vloer. Daarnaast vormt de harde toplaag een ideale bescherming tegen vlekken en krassen, kunnen diverse patronen gekozen worden én is het zeer gemakkelijk in onderhoud.

Afhankelijk van het doel is er sprake van verschillende gebruiksklassen. Is de vloer bedoeld voor thuisgesprek of moet het worden ingezet voor een project, of voor licht, zwaar of intensief commercieel gebruik?

 

Voordelen van de aanschaf

De voordelen van een laminaat vloer uit het assortiment van Creon is dat het uiterlijk sterk lijkt op een houten of parket vloer, maar dan vele malen goedkoper. Zowel in het leggen van de vloer, als in de aanschaf ervan.

Een team van professionals van Creon Vloeren staat u graag te woord om de juiste type vloer, in uiteenlopende prijsklassen uit te kiezen. Bekijk snel het assortiment en kies uw favoriet.

 

 

 

https://www.creon-vloeren.nl/laminaat.html