In en Out Living
Image default
Bouwmaterialen

Vloercoating badkamer

Heeft u al een gietvloer en bent u daar tevreden over? Dan is de kans groot dat u ook in andere ruimtes een gietvloer wil toepassen. Dat is logisch ook want de gietvloer biedt veel voordelen en is tegenwoordig voor vrijwel elk interieur geschikt. toch werkt het even iets anders als we een gietvloer in een badkamer moeten aanbrengen. De laatste jaren hebben we veel badkamers voorzien van een nieuwe vloer en daardoor weten we precies wat er nodig is om een epoxy vloer voor deze situatie te maken.

Bestaande vloer renoveren

U kunt deze vloercoating en epoxy vloeren ook gebruiken om een bestaande vloer te renoveren. Wij brengen gewoon een geheel nieuwe laag aan op uw bestaande vloer. Onze experts zorgen er voor dat de vloer er straks weer gloednieuw bij ligt. Hierdoor kunt u weer jaren vooruit met een stevige en duurzame vloer.

Vloercoating vergelijken

Vloercoating met een andere vloer vergelijken is eigenlijk niet te doen. Onze vloercoating biedt unieke voordelen zoals een ongekend krasbestendigheid. Het slijtage wordt hierdoor geminimaliseerd. Hoewel de vloercoating een flinke investering is wordt het steeds betaalbaar omdat steeds meer mensen dit type vloer toepassen.

 

http://www.vloercoatingexpert.nl