In en Out Living
Image default
Cadeau

Verzenddozen gebruiken

Jij wilt natuurlijk dat jouw kerstcadeaus wel bij jouw vrienden en familie aankomen. Ook als jij zelf niet naar ze toe kunt gaan. Dat kerstige gevoel kwijtraken, dat willen we allemaal niet. Daarom is het handig om jouw cadeaus op tijd te verzenden. Je hebt daar een stevige verzenddoos voor nodig!

Verzenden in een verzenddoos

Door al jouw pakjes in een stevige doos te stoppen kun je met groot gemak een hele present box naar iemand toe sturen. Stop alle kleine pakjes in een doos en breng het naar een verzendlocatie. Deze kleinere pakjes moeten natuurlijk wel goed beschermd worden dus maak ook daar gebruik van bijvoorbeeld bubbeltjesfolie.

Wat staat er op de doos

Voorop de doos moet je natuurlijk de naam en het adres van de ontvangen zetten. Anders krijgen ze uberhaupt niets! Op de onderkant  van de doos kun je een retouradres zetten voor het geval de doos per abuis verdwijnt.

Maak er iets leuks van!

Een kartonnen doos ziet er van zichzelf niet bepaald feestelijk uit en het is helaas ook niet mogelijk om jouw doos uitgedost en wel te verzenden. Wat je wel kunt doen is het doos een beetje aankleden door gebruik te maken van bijvoorbeeld stempels, stiften of verf. Let wel op! Het is de bedoeling dat het adres het meest zichtbaar is van alles!

https://luchtkussengigant.nl/verzenddoos/